Τραϊάνα Ανανία: «Νόμιζα ότι είμαι σνομπ, μ@@@@@@! Κλείστε το αυτό τώρα!»
Showbiz

Τραϊάνα Ανανία: «Νόμιζα ότι είμαι σνομπ, μ@@@@@@! Κλείστε το αυτό τώρα!»

Η Τραϊάνα Ανανία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Καλοκαίρι #not και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Nomads, τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε αλλά και για το περιβόητο τσιφτετέλι στην εκπομπή, Στην υγειάς μας ρε παιδιά.

Η Τραϊάνα Ανανία είπε: «Από το Nomads κέρδισα ότι είδα πόσο καλός άνθρωπος είμαι. Βγαίνοντας από εκεί είδα ότι εγώ μέσα σε μια ομάδα, σε ένα κοινωνικό σύνολο, πάντα θα είμαι η θεραπεύτρια, η βοηθός και δεν το έκανα από ανάγκη να υπάρχω μέσα στην ομάδα, το έκανα εντελώς ψυχικά και συμπονετικά στους γύρω μου. Όταν βγήκα από εκεί, είδα αυτό για μένα που δεν το ήξερα. Γιατί κι εγώ με νόμιζα ότι είμαι σνομπ, μ@@@@@@@, ότι το παίζω έτσι κι αλλιώς. Κι εγώ είχα μπερδευτεί από μένα».

Την ώρα που μιλούσε, είδε το βίντεο που «έπεσε» εκείνη την ώρα με το τσιφτετέλι της στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Η Τραϊάνα τόνισε τότε:

«Πάνε 5 χρόνια από το τσιφτετέλι στον Σπύρο Παπαδόπουλο. Εκείνη τη βραδιά ήμουν πτώμα, ήμουν μετά το γύρισμα στους Συμμαθητές, είχε πάει 2 το βράδυ… Να σας πω την αλήθεια γι’ αυτή την εκπομπή, ήθελα να τραγουδήσω, δεν με άφησαν να τραγουδήσω και λέω έτσι είστε… Καλά, κλείστε το αυτό τώρα! Το μπουζούκι πρωινιάτικα! Να μην το ακούω τουλάχιστον. Όταν μιλάω για τα τραγούδια μου, δεν μπορώ να ακούω άλλο τραγούδι»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved