Ελισάβετ Μουτάφη: Όσα δεν ξέραμε για τη σχέση της με τον πατέρα της
Showbiz

Ελισάβετ Μουτάφη: Όσα δεν ξέραμε για τη σχέση της με τον πατέρα της

Η Ελισάβετ Μουτάφη πρόσφατα ανέλαβε τον οίκο μόδας του Μάκη Τσέλιου.

Η γνωστή ηθοποιός και ανιψιά του γνωστού σχεδιαστή, φαίνεται να έχει αλλάξει ριζικά την καθημερινότητά της στην οποία, εκτός από την υποκριτική, υπάρχει και η νέα της επαγγελματική δραστηριότητα.

Η Ελισάβετ Μουτάφη μίλησε στο περιοδικό "Λοιπόν" για τη σχέση με τον θείο της, Μάκη Τσέλιο αλλά και για τον πατέρα της, σε μια σπάνια εξομολόγηση.

Η υψηλή ραπτική ανταποκρίνεται στην Ελλάδα του σήμερα;

Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά υπάρχει τεράστιο ποσοστό κόσμου που απευθύνεται στην υψηλή ραπτική και πρέπει ν' ανταποκρίνεται.

Ο Μάκης Τσέλιος μου είχε πει ότι θέλει να ράψει τα κοστούμια στην παράσταση «Μήδεια», όπου θέλει να σε δει να πρωταγωνιστείς στην Επίδαυρο. Τώρα θα το κάνεικ εσύ αυτό;

Το θέλει πολύ, κι εγώ, δεν το συζητώ καθόλου. Το έχουμε κάνει σε πολλές παραστάσεις που έχω παίξει, έχει κάνει τα κοστούμια ο θείος μου, αλλά εγώ δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα, αν και μου έγινε πρόταση, αλλά τη μία δεν μπορούσα, την άλλη είχα πάθει υπερκόπωση, είναι η τραγωδία, που για μένα είναι λατρεία. Αυτό που θα μ' ενδιαφέρει πάρα πολύ και ήθελα παραπέρα υποκριτικά, είναι η αρχαία τραγωδία, την αγαπώ πολύ, θέλω να το κάνω, δεν είναι οι ρόλοι, Ο θείος μου μ' έχει «διαβάσει» μ' έναν τρόπο ή είναι η δική του ανάγκη που ταυτίζεται με τη δική μου. Μιλάει για έναν τεράστιο ρόλο, που τον λατρεύω. Αν θα το κάνω εγώ τα κοστούμια...Όχι, σ' αυτήν την περίπτωση θα τα κάνει εκείνος και θα είναι τιμή μου. Σε άλλες παραστάσεις με χαρά, παράλληλα με το να παίζω, να κάνω και τα κοστούμια.

Τον αποκαλείς «θείο» ή με το όνομα του;

Τον λέω «θείο»... Παλαιότερα, μου έλεγε, «Παιδάκι μου», μη με λες μέσα στον κόσμο «θείο», εγώ κανονικότατα, έτσι το έχω μάθει, έτσι το ζω κι έτσι μου αρέσει να τον λέω, «θείο».

Με τον μπαμπά σου ποια είναι η σχέση σου;

Οι γονείς μου είναι μαζί και μάλιστα στον μπαμπά μου έχω τεράστια αδυναμία. Ο πατέρας μου, επειδή ήταν τραγουδιστής του Μίκη Θεοδωράκη, ήταν επιρροή μου, το άλλο μεγάλο κομμάτι είναι από εκεί, τίποτα δεν είναι τυχαίο σ' αυτήν τη ζωή.

Σε ό,τι αφορά την υποκριτική, τι ετοιμάζεις;

Στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου έχω την «Όμορφη πόλη» στο Ηρώδειο, μετά έχουμε παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπως και στο Μέγαρο Μουοικής Θεσσαλονίκης, ενώ μετά ενδέχεται περιοδεία στο εξωτερικό, που ήταν να γίνει, αλλά δεν έγινε λόγω κορονοϊού. Επίσης, συζητάω για τηλεόραση, αλλά και για θέατρο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved