Θεοδωρίδου:Ταλαντούχα η κόρη της! Ο πίνακας της Χριστιάνας που θα σε ξετρελάνει
Showbiz

Θεοδωρίδου:Ταλαντούχα η κόρη της! Ο πίνακας της Χριστιάνας που θα σε ξετρελάνει

Μια περήφανη μαμά η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Το φετινό καλοκαίρι η τραγουδίστρια είχε τη χαρά να το περάσει με τις κόρες της με την ίδια να μοιράζεται στο Instagram στιγμές της καθημερινότητας τους.

Μια από τις φωτογραφίες μάλιστα που πρόσφατα μοιράστηκε με τους followers της ήταν όταν εκείνη και οι κόρες της έφτιαξαν έναν πίνακα.

Ένας πίνακας με πολλά χρώματα και καρδιές που περνά μόνο θετικά μηνύματα και ωραίες σκέψεις.

Με αφορμή μάλιστα τον υπέροχο πίνακα της κόρης της, Χριστιάνας, η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε και μια προσωπική εξομολόγηση. Πόζαρε μπροστά από αυτόν κι έγραψε στη λεζάντα:

«Αυτή η καρδιά που δείχνω στον πίνακα της Κρις μου, μου θύμισε ότι μια ζωή ακολουθώ την καρδιά μου..την ακούω και την εμπιστεύομαι..ξέρει αυτή...η καρδιά σου μιλάει..έμαθα να ρισκάρω για να πετύχω κάτι αλλιώς είπα δεν ξέρεις να ζεις..και σε όλη αυτήν τη διαδρομή επέλεξα να είμαι ο οδηγός και όχι ο επιβάτης...και πιστέψτε με η ανταμοιβή είναι αφάνταστα μεγάλη...καλή μας Κυριακή», έγραψε η ίδια κάνοντας την πιο προσωπική της εξομολόγηση!

Η πρωτότοκη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα, αποφοίτησε το 2017 από τη Νομική του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης ενώ συνεχίζει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Λονδίνο.

Δες τον υπέροχο πίνακα της ταλαντούχας κόρης της στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved