Απόστολος Ρουβάς: Διπλή χαρά! O άγνωστος «δίδυμος» αδερφός του Σάκη
Showbiz

Απόστολος Ρουβάς: Διπλή χαρά! O άγνωστος «δίδυμος» αδερφός του Σάκη

Ένας ακόμη ταλαντούχος κύριος Ρουβάς! Μόνο που αυτή τη φορά δεν αναφερόμαστε στον Σάκη Ρουβά αλλά στον κούκλο αδερφό του, που μοιάζουν σαν δίδυμοι, Απόστολο!

Με αφορμή τα τελευταία νέα που θέλουν τον αδερφό Σάκη, Τόλη να είναι στην στήλη της μαγειρικής στη νέα εκπομπή του Mega που θα παρουσιάζει η Δανάη Μπάρκα είπαμε να σου τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

Πέρα από τα εκπληκτικά εξωτερικά χαρακτηριστικά του, που δεν χωρούν καμία αμφισβήτηση για πόσο ωραία είναι ο Τόλης όπως μάθαμε είναι και ταλαντούχος στην κουζίνα.

Μάλιστα ο Αποστόλης έχει μαγειρέψει πολλές φορές για την οικογένεια του Σάκη και όπως έχουμε δει και τα τέσσερα παιδιά του τραγουδιστή παραδέχθηκαν ότι το φαγητό του θείου είναι τέλειο!

Τι άλλο όμως γνωρίζουμε για τον κούκλο Αποστόλη;

Είναι ήπιων τόνων και δεν λέει ποιος είναι παρά μόνο εάν τον ρωτάνε «Τον Σάκη τι τον έχεις;».

Και μπορεί ο τραγουδιστής να εγκατέλειψε νωρίς την Κέρκυρα, ο μετρ αποχωρίστηκε το αγαπημένο του νησί πριν από λίγα χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια δούλευε σε γνωστά μαγαζιά της Κέρκυρας και ασχολιόταν με τα αγαπημένα του χόμπι που δεν είναι άλλα από τις πολεμικές τέχνες και τους λάτιν χορούς.

Άλλωστε σε αυτά οφείλεται και το καλογυμνασμένο σώμα του.

Μετά ασχολήθηκε και με τη μεγάλη του αγάπη, που είναι η μαγειρική κι έτσι θα έχουμε τη χαρά να τον παρακολουθούμε μέσα από την εκπομπή της Δανάης στο Mega.

Δες φωτογραφίες του στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved