Κηδεία Γιάννη Πουλόπουλου: Δεν πήγε ο Μίμης Πλέσσας-Λύγισε η Λουκίλα Καρρέρ
Showbiz

Κηδεία Γιάννη Πουλόπουλου: Δεν πήγε ο Μίμης Πλέσσας-Λύγισε η Λουκίλα Καρρέρ

Κηδεία Γιάννη Πουλόπουλου: Η Λουκίλα Καρρέρ ήταν από τις πρώτες που βρέθηκε στο Κοιμητήριο Κηφισιάς για να πει το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο Έλληνα τραγουδιστή.

Να θυμίσουμε πως ο Γιάννης Πουλόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών, το βράδυ της Κυριακής (23/8) και αυτή την Τετάρτη (26/8) συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του είπαν το τελευταίο αντίο.
Όπως ήταν φυσικό, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού δεν έδωσαν το παρών όλοι όσοι θα ήθελαν, ωστόσο εκεί είδαμε, μεταξύ άλλων τους: Λουκίλα Καρρέρ, Αντύπα κ.α.

Η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ και φίλη του Γιάννη Πουλόπουλου, μίλησε στην κάμερα του live news με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο MEGA και λύγισε!

Μάλιστα, όπως ανέφερε η ίδια, ο Μίμης Πλέσσας δεν έδωσε το παρών στην κηδεία.

«Πολύ δύσκολη η στιγμή για να μιλάμε. Δύσκολη στιγμή. Ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης, λατρεμένος μου, αγαπημένος μου.
Είναι η πρώτη φορά που είδα τον Μίμη να επιμένει. Ήθελε πάρα πολύ να έρθει εδώ κι εγώ για ευνόητους λόγους δεν τον άφησα να έρθει μαζί μου. Και ο Μίμης λέει ότι ήταν ο απόλυτος ερμηνευτής του έργου του. Είναι η πρώτη φορά που βρέθηκα σε τέτοιο δίλημμα γιατί επέμενε πάρα πολύ και φοβήθηκα μην έχουμε άλλα», δήλωσε μεταξύ άλλων η Λουκίλα Καρρέρ.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved