Ρέα Τουτουνζή: Ο ρατσισμός, το modeling και η δραματική σχολή!
Showbiz

Ρέα Τουτουνζή: Ο ρατσισμός, το modeling και η δραματική σχολή!

Η Ρέα Τουτουνζή μιλά για την υποκριτική αλλά και τις δυσκολία του επαγγέλματος στην Ελλάδα.

Την γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια, ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορίτσια της γενιάς της. Ψηλή, εντυπωσιακή και ταλαντούχα, η Ρέα Τουντουνζή κατάφερε να περάσει από το χώρο του modeling στο χώρο της υποκριτικής.

Η ίδια εξηγεί το λόγο που πήρε την απόφαση να μπει σε δραματική σχολή, ενώ απαντά στον «ρατσισμό» των μοντέλων, τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Η Ρέα Τουτουνζή μίλησε για όλα στο περιοδικό "Λοιπόν"

Έχεις περάσει από δραματική σχολή.

Το κάνω από σεβασμό για τους ανθρώπους που έχουν σπαταλήσει φαιά ουσία για το πράγμα αυτό. Επίσης, είναι θέμα ειλικρίνειας, δεν μπορώ να πω σαχλαμάρες. Νιώθω ηθοποιός, γιατί είναι κάτι που αγαπάω πάρα πολύ και το υπηρετώ μια δεκαετία.

Έχεις δώσει τις... εξετάσεις σου τόσα χρόνια.

Είμαι πολύ σεμνή, είναι στο χαρακτήρα μου, δεν το κάνω για να φανώ κάτι που δεν είμαι, απλά από σεβασμό. Επειδή στην Ελλάδα, δυστυχώς ή ευτυχώς, ό,τι δηλώνεις είσαι, αυτό βοηθάει, αλλά κι όχι. Πιστεύω όμως ότι αυτό έχει παίξει ρόλο σε διάφορα πράγματα που ίσως να μη μ' έχουν σκεφτεί, να μη μου έχουν προτείνει, επειδή κι εμένα είναι τέτοια η στάση μου.

Πέρασες και την εποχή του «ρατσισμού», όπου το μοντέλο, η ωραία γυναίκα, θέλοντας να μπει στο χώρο της υποκριτικής, αντιμετώπιζε αντιδράσεις και σχόλια, κάτι που τώρα έχει εκλείψει.

Καιρός ήταν... Το να είσαι ταλαντούχος άνθρωπος δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι πρέπει να έχεις σπουδάσει κάτι που αφορά στο συγκεκριμένο πράγμα. Είναι τόσοι άνθρωποι με ταλέντο, που δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δε μπορούν να συνυπάρχουν μέσα σ' ένα χώρο.

Μήπως αυτός ο ρατσισμός αφορά μόνο την Ελλάδα;

Ανατρέχοντας στο παρελθόν, πολλοί σημαντικοί ηθοποιοί δεν φοίτησαν σε δραματική σχολή. Δεν ξέρω... αλλά εδώ ζούμε κι εγώ εδώ το έχω βιώσει, θεωρώ ότι είναι μικροπρέπεια, στο εξωτερικό το λένε «τριπλή απειλή», που σημαίνει ότι χορεύει, τραγουδάει, παίζει, είναι όμορφος, τα έχει όλα κι αυτό υποτίθεται ότι είναι το ζητούμενο. Στην Ελλάδα, όταν βλέπουν να τα έχει όλα αυτά κι ίσως να μην είναι από σπουδές, λένε: "Τι δουλειά έχεις εσύ στο χώρο μας."

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved