Ρέα Τουτουνζή: Η απώλεια της μητέρας της και το "πλούσιο" παρελθόν
Showbiz

Ρέα Τουτουνζή: Η απώλεια της μητέρας της και το "πλούσιο" παρελθόν

Η Ρέα Τουτουνζή μιλά για τον θάνατο της μητέρας της, όταν εκείνη ήταν μόλις 12 ετών.

Η γνωστή ηθοποιός, έχοντας ξεκινήσει από το χώρο του modeling έχει βιώσει από κοντά τη... χρυσή εποχή, από την οποία έχει να θυμάται μόνο όμορφες εικόνες.

Η Ρέα Τουτουνζή μίλησε στο περιοδικό "Λοιπόν", όπου και ρωτήθηκε για την απώλεια της μητέρας της αλλά και για τη σχέση της με το παρελθόν.

-Ποιο ήταν το γεγονός που σε κλόνισε κι έπιασες πάτο;

Η απώλεια της μητέρας μου στα 12 μου χρόνια, αλλά πια μεγάλωσα... Δεν έχω κάτι που μ' έχει πάει πάτο. Το πιο πρόσφατο είναι αυτό με τον κορονοϊό, που μ' έχει τρομάξει και δεν το κρύβω. Δεν ξέρουμε τι είναι και πώς να το αντιμετωπίσουμε, όχι πάτο, αλλά μου προκαλεί ανασφάλεια και φοβάμαι, θέλεις ν' αγκαλιάσεις τον άλλον και δεν μπορείς, το σκέφτεσαι, αλλάζει ο τρόπος ζωής μας κι αυτά όλα μ' έχουν κλονίσει κι ως Ταύρος δεν μπορώ τις αλλαγές. Είναι «εφιάλτης» οι αλλαγές για μένα, αυτό που έχει συμβεί μου έχει αλλάξει την καθημερινότητα κι έχω φρικάρει, λέω αλήθεια.

-Αναπολείς το παρελθόν;

Δεν το αναπολώ, αλλά είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους, που έχω ζήσει ωραίες στιγμές, από άποψη εργασίας, γνωριμίες, φιλίες, οι οποίες κρατούν στο χρόνο, μέχρι σήμερα. Έχουμε περάσει ονειρικά πράγματα, που εύχομαι να τα περάσει πολύς κόσμος. Δεν αναπολώ με την έννοια ότι ήμασταν καλά τότε και τι χάλια είμαστε τώρα. Περνάω πολύ ωραία, δόξα τω θεώ. Ωραίες αναμνήσεις, καλές εμπειρίες, παρέες, δουλειά, τέτοια πράγματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved