Νίκος Χατζηνικολάου: Το τρυφερό φιλί της κόρης του – Η φώτο θα γίνει viral!
Showbiz

Νίκος Χατζηνικολάου: Το τρυφερό φιλί της κόρης του – Η φώτο θα γίνει viral!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία με την οκτάχρονη κόρη του, Εύα!

Η Εύα Χατζηνικολάου δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μπαμπά της και ο παρουσιαστής απλά… λιώνει!

Η Εύα Χατζηνικολάου μοιάζει πολύ στη μητέρα της, Κρίστη τόσο στα φυσικά χαρακτηριστικά όσο και στο στυλ.

Η μικρή Εύα, θα πάει Τρίτη δημοτικού, έχει πάρει στην κυριολεξία το μυαλό του μπαμπά της και όπως έχει αποκαλύψει και ο ίδιος σε συνέντευξή του, η μικρή ήρθε στη ζωή του για να τον ξεμυαλίσει.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου λίγο πριν γεννήσει η Κρίστη την Εύα είχε πει σε συνέντευξή του: «Ενώ ο γιατρός της Κρίστη της είχε πει ότι η πιθανότητα να κάνουμε κορίτσι είναι μονοψήφια, στην εξέταση που κάναμε μας είπαν ότι η πιθανότητα είναι 60%. Ήδη είπα στην Κρίστη να μαζέψει τα πράγματά της από το υπνοδωμάτιο γιατί έρχεται η άλλη».

Αργότερα, η κόρη του τον ξετρέλανε ακόμα περισσότερο όπως παραδεχόταν στην εκπομπή «Βράδυ» πριν από λίγα χρόνια με τον χαρακτήρα και τον δυναμισμό που έδειχνε... «Οι γιοι μου ξέρεις τι λένε; Ο μπαμπάς φοβάται μόνο ένα πρόσωπο στον κόσμο, την Εύα» έλεγε γελώντας ο δημοσιογράφος για την Εύα του.

Η μικρή του κόρη είναι η αδυναμία του και συχνά ο Νίκος Χατζηνικολάου δημοσιεύσει φωτογραφίες της στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Δες τη νέα φωτογραφία που πόσταρε στο Instagram του, όπου η μικρούλα δίνει στον μπαμπά της ένα φιλί στο μάγουλο και εκείνος λιώνει και θα ξετρελαθείς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved