Έφτασε στα κατεχόμενα η Anastacia
Showbiz

Έφτασε στα κατεχόμενα η Anastacia

Με τον όρο "εθνική νίκη" χαρακτήρισαν τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ την άφιξη της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Anastacia, στην κατεχόμενη Κύπρο, όπου αύριο Σάββατο, θα δώσει συναυλία στο πολυτελές ξενοδοχείο «Cratos Premium» στην Κερύνεια.

Αφού είχαν προηγηθεί οι αρνήσεις γνωστών καλλιτεχνών, όπως η Jeniffer Lopez, τελικά οι Τούρκοι κατάφεραν να πείσουν την Anastacia να έρθει στο παράνομο ξενοδοχείο και να τραγουδήσει στη διάρκεια μουσουλμανικής εορτής για την «ανακήρυξη της λεγόμενης ΤΔΒΚ».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του kathimerini.com.cy, κάποια τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για χιλιάδες δολάρια τα οποία επιστρατεύτηκαν για να πείσουν την ποπ σταρ και τους μάνατζερ της, ενώ θεωρούν καταλυτικό τον ρόλο του Τούρκου επιχειρηματία, Μουράτ Μπόζογλου!

Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι αποδίδει μεγάλη σημασία στη διαφήμιση της συγκεκριμένης ξενοδοχειακής μονάδας. Τουρκοκυπριακοί κύκλοι τονίζουν ότι ο κ. Μπόζογλου έχει επικεντρωμένη την προσοχή του στα κέρδη που θα έρθουν από τον τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια. Άλλωστε ο ίδιος δηλώνει ότι στόχος του είναι ο ανταγωνισμός με το Las Vegas.

Το εντυπωσιακό είναι ότι η τουρκική ιστοσελίδα ensonhaber.com, υποστηρίζει πως οι Ελληνοκύπριοι είναι τόσο ενθουσιασμένοι με την επίσκεψη της Anastasia που έχουν πραγματοποιήσει κρατήσεις στο «Cratos Premium» για τη συναυλία της 13ης Νοεμβρίου!

Πηγή: newsbomb.gr

www.newsbomb.gr/diethni/story/eftase-sta-katexomena-i-anastacia

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved