Αθηναΐς Νέγκα: Η νέα φώτο της με μπικίνι είναι… μαγεία!
Showbiz

Αθηναΐς Νέγκα: Η νέα φώτο της με μπικίνι είναι… μαγεία!

Η Αθηναΐς Νέγκα είναι μία ακομπλεξάριστη γυναίκα που δημοσιεύει φωτογραφίες της αρετουσάριστες με μαγιό και τα μηνύματα στους διαδικτυακούς της φίλους πάντα μας εντυπωσιάζουν.

Η Αθηναΐς Νέγκα δημοσίευσε την τελευταία φωτογραφία από τις διακοπές της και σχολίασε:

«Όταν θα διαβάζετε αυτές τις γραμμες θα είμαι Αθηνα.καποιος καλος νοσηλευτής θα ψαχουλεύει τον λαιμό μου για ίχνη COVID-19.όλοι θα κάνουμε τεστ.μακαρι αυτό να είναι αρκετό ώστε να ξαναδουλέψουμε κανονικά.στις διακοπές δεν χαλάρωσα, σκεφτόμουν πως απομακρύνθηκα τελευταία από τον εαυτούλη.Φαντάστηκα, οσο δρόσιζα τα ποδαράκια μου,πως αν ειχα κουμπί reset θα το πάταγα,να γυρίσω στις εργοστασιακές μου ρυθμίσεις.

Υπάρχουν ωστόσο στιγμές που συμβάλουν στην επαναρρυθμιση,όπως όταν η θέα είναι τόσο επιβλητική,την αντικρίζεις ολομόναχος ξαναγίνεσαι εσυ.Αυτή είμαι «εγώ» φιλοξενούμενη σε σπίτι που βλέπει στη Σπιναλόγκα(δεξιά).Εχω ξαναγράψει πως εχω λεύκη. φαίνεται στα άκρα.δεν πρόκειται για σοβαρή ασθένεια αλλά για αυτοάνοσο εκνευριστικό μπελά,άντε να εξηγήσεις:ΔΕΝ είναι κολλητικό.άντε να βρεις spray make up όταν πρέπει να είσαι αψεγάδιαστη.Στις διακοπές,κυκλοφορείς όπως είσαι. εργοστασιακές ρυθμίσεις δηλαδη μέσα και έξω,ελαττώματα στη φόρα.

όταν μαυρισεις η λευκη κάνει μπαμ,ρωτάνε «τι πάθατε;»η ασθένεια ήταν πάντα η αφορμή για τις σοβαρότερες αδιακρισίες και διακρίσεις,η καταραμένη διαφορετικότητα που ακόμα δεν έχει κοινότητες ενεργές και χαρούμενες γιατί όλοι την αποφεύγουν.η άγνοια γέμισε δεκαετίες την Σπιναλόγκα.ασθενείς και με ασχετες εμφανείς παθήσεις ήταν εξόριστοι.τότε δεν γνωριζαν ούτε πως η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων είχε ανοσία. σήμερα,πεπεισμένοι πως έχουμε ελέγξει τέτοιους εφιάλτες βρεθήκαμε απέναντι σε αόρατο μεταδοτικό εχθρό.όποιος βήχει δεν εξορίζεται στο Νησί ομως αναζητούμε «λεπρούς»που φταίνε. τουρίστες,μετανάστες,γειτόνισσα που είναι χορευταρού και σίγουρα πήγε σε πάρτι στην Μύκονο,ομως θα κολλήσουν και ευσυνείδητοι,θα υποφέρουν και υγιείς.αν τα τεστ κ οι μάσκες συντελούν στην μετακίνηση κ την δραστηριότητα δεν καταλαβαίνω την γκρίνια.αν οι κανόνες βοηθούν στο να αποφύγουμε φόβο και lock downs ας τα συνηθίσουμε,σιγά τη θυσία.θα νικήσουμε..πάλι!#vitiligobeauty»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved