Μαρία Κορινθίου: Η προσωπική εξομολόγησή της μέσα από μία ανάρτηση
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: Η προσωπική εξομολόγησή της μέσα από μία ανάρτηση

Μέσα από μια φωτογραφία που την βλέπουμε να γελάει με την ψυχή της έκανε την πιο προσωπική της εξομολόγηση η Μαρία Κορινθίου.

Η κούκλα ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της ένα υπέροχο στιγμιότυπο κι αποκάλυψε το αληθινό της πρόσωπο για όλους εκείνους που χρόνια τώρα δεν έχουν δει την άλλη της εικόνα!


«Για όσους δεν ξέρετε την Μαρία, δεν την έχετε καταλάβει τόσα χρόνια ή έχετε κάποια άλλη εικόνα γι' αυτή... την άλλη εικόνα, την άλλη πτυχή, αυτή που συνήθως θέλουμε να δείχνουμε .....και τις υπόλοιπες τις κρατάμε για εμάς και τους ανθρώπους μας, τους κοντινούς μας, αυτούς που αγαπάμε, αυτούς που σεβόμαστε, με αυτούς που θέλουμε να συναναστρεφόμαστε.

Η Μαρία λοιπόν, είναι αυτή που μιλάει πάντα δυνατά, άλλωστε η βροντερή φωνή ήτανε χάρισμα της γιαγιάς που κληρονόμησα, που γελάει ακόμα πιο δυνατά, με την ψυχή της, που είναι θορυβώδης, που κινείται έντονα και που ποτέ μα ποτέ δεν κάθεται, δεν επαναπαύεται, δε ζητάει ποτέ τίποτα και από κανέναν, γιατί θεωρεί ότι η αξία κρύβεται στις δικές μας προσωπικές πάλες, στα δικά μας στοιχήματα, στα δικά μας όνειρα.

Να γελάτε....να γελάτε με την ψυχή, με τα μάτια.....να γελάτε δυνατά, αφοπλιστικά, ειλικρινά!», έγραψε.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved