Γάμος ξανά, 5 μήνες μετά το διαζύγιο; Η αινιγματική ανάρτηση παρουσιάστριας
Showbiz

Γάμος ξανά, 5 μήνες μετά το διαζύγιο; Η αινιγματική ανάρτηση παρουσιάστριας

Μόλις πέντε μήνες πριν έπαιρνε στα χέρια της το διαζύγιο από τον γάμο της με τον σύζυγό της με τον οποίο απέκτησαν ένα κοριτσάκι. Παντρεύεται ξανά γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια;

Η αινιγματική ανάρτησή της στο instagram κατά την οποία απεικονίζεται η ίδια να φορά νυφικό και να γράφει στη λεζάντα coming soon, έκανε πολλούς να αναρωτηθούν αν πράγματι η εν λόγω παρουσιάστρια σκοπεύει να ανέβει ξανά και μάλιστα τόσο σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μία άλλη ανάρτησή της με την ίδια φωτογραφία με νυφικό, μπέρδεψε ακόμα περισσότερο τα πράγματα καθώς η παρουσιάστρια σχολίασε στη λεζάντα: “Αύριο παντρεύομαι και νοικοκυρεύομαι. Άντε στην υγειά σου εύχομαι και στα δικά σου”.

Τι πραγματικά συμβαίνει;

Δείτε τις αναρτήσεις στην παρακάτω gallery αλλά και για ποια πρόκειται:

Ο λόγος, λοιπόν, για τη Γωγώ Γαρυφάλλου η οποία αυτόν τον καιρό κάνει ετοιμασίες για τη βάφτιση της κόρης της που απέκτησε από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της με τον οποίο χώρισαν μόλις λίγους μήνες μετά τον ερχομό του παιδιού.

Όπως η ίδια είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της δεν κατάφερε να ταιριάξει με τον μπαμπά της κόρης της και τότε σύντροφό της κι έτσι επέλεξαν να χωρίσουν.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια έχει αφοσιωθεί στον ρόλο της ως μητέρα καθώς ήθελε πολύ να αποκτήσει παιδί και περνάει πολύ χρόνο με τη μόλις εννέα μηνών κόρη της η οποία ήρθε στον κόσμο πρόωρα και χρειάστηκε να μείνει για λίγο στη θερμοκοιτίδα.

Ευτυχώς, όλα πήγαν κατ' ευχή και πλέον μαμά και κόρη είναι αχώριστες.

Στη ζωή της το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως μπήκε ένας νέος έρωτας με την ίδια να το αποκαλύπτει στο Instagram μέσα από μια φωτογραφία ενώ μετά από μηνύματα που δέχτηκε αποκάλυψε πως στα προσωπικά της είναι καλύτερα από ποτέ.

Δεν αποκλείεται λοιπόν αυτό το "coming soon" να ισχύει και να δούμε τη Γωγώ και πάλι νυφούλα στο πλευρό του άντρα που αγαπά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved