Θοδωρής Μαραντίνης: Οι τρυφερές ευχές στον μικρό του γιο για τα γενέθλιά του
Showbiz

Θοδωρής Μαραντίνης: Οι τρυφερές ευχές στον μικρό του γιο για τα γενέθλιά του

Σαν σήμερα, πριν από επτά χρόνια ακριβώς, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου ολοκλήρωναν την οικογενειακή τους ευτυχία με τον ερχομό του δεύτερου γιου τους τον οποίο ονόμασαν Μιχαήλ Άγγελο. 

Παρά το γεγονός ότι ο τραγουδιστής και frontman των Onirama και η όμορφη παρουσιάστρια ζουν πλέον χωριστά μετά την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο, κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να διασφαλίσουν ότι αυτή η οικογενειακή ευτυχία και το δέσιμο που έχουν μεταξύ τους δεν θα χαθεί ποτέ.

Σήμερα, λοιπόν, η οικογένεια γιορτάζει και ο ευτυχής μπαμπάς θέλησε να στείλει με τον δικό του ξεχωριστό και ιδιαιτέρως τρυφερό τρόπο τις ευχές του στον μικρό του γιο, γράφοντας χαρακτηριστικά ως λεζάντα κάτω από μία υπέροχη κοινή τους φωτογραφία:

«Χρόνια πολλά μικρέ μου πρίγκιπα.. μόνο χαρές κ στιγμές που γίνονται αιώνιες αναμνήσεις ... και μη ξεχνάς θα μαι ΠΑΝΤΑ εδώ!!!».

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και περίπου δύο χρόνια και μάλιστα από κοινού είχαν αποφασίσει να ανακοινώσουν τα νέα μέσα από αναρτήσεις τους στα social media. Από τότε η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής κρατούν χαμηλούς τόνους και διατηρούν άψογες σχέσεις κυρίως για το καλό των δύο γιων τους που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα και για τους δύο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved