Ο Ισορροπιστής ανάμεσα στους πάγκους της λαϊκής και το Hip Ηop
Showbiz

Ο Ισορροπιστής ανάμεσα στους πάγκους της λαϊκής και το Hip Ηop

Την άγνωστή του ιδιότητα αποκάλυψε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Αξίζει να το ζεις'' ο Νίκος Παυλίδης ή αλλιώς Ισορροπιστής από το γνωστό συγκρότημα ΝΕΒΜΑ



Είναι πωλητής σε λαϊκές αγορές και μάλιστα ξυπνάει από τις 5 το πρωί για να στήσει τον πάγκο του και να είναι όλα έτοιμα. Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση και από μικρός ακολουθούσε τους γονείς του στο μεροκάματο. 'Όπως δηλώνει και ο ίδιος θεωρεί ότι είναι ο συνεχιστής της επιχείρησης αυτής και ότι έχει κάνει μέχρι τώρα το χρωστάει σε αυτό. Αγαπάει αυτό που κάνει και τον χαλαρώνει πολύ η επικοινωνία με τον κόσμο. Ο κόσμος που τον γνωρίζει μιλά για ένα απλό παιδί, το παιδί του λαού, όπως λένε.
Η μητέρα του ανέφερε ότι τον είχε μαζί από μικρό στα κτήματα στη Νάουσα, όπου παράγουν μήλα και ροδάκινα και από μικρός του άρεσε η μαναβική. Ο Dj Rico, κατά κόσμον Βαγγέλης Σερίφης, που ανήκει επίσης στο συγκρότημα των ΝΕΒΜΑ είναι καθηγητής φιλόλογος και με τον Νίκο Παυλίδη και τον Alchimisti (Στάθη Τελιούδη) γνωρίστηκαν το 1997 και ίδρυσαν το group ΝΕΒΜΑ.
Οι ίδιοι δηλώνουν ότι επειδή το τραγούδι, η μουσική και η show biz είναι κάτι εφήμερο, δεν πρόκειται να αφήσουν τις βασικές δουλειές τους.

Πηγή: blogotsarka

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved