Μπουρδούμης: Μιλά για τη γυναίκα του, Λένα και το μωρό τους και… λιώνει
Showbiz

Μπουρδούμης: Μιλά για τη γυναίκα του, Λένα και το μωρό τους και… λιώνει

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν στις 22 Ιουλίου ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη.

Το ζευγάρι βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του και παρά το γεγονός ότι το μωράκι τους ήρθε μέσα στο καλοκαίρι, δεν κλείστηκαν στο σπίτι αφού ο μπέμπης τους έκανε και τα πρώτα του μπανάκια με ασφάλεια.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλά για τη γυναίκα του, Λένα και το μωρό τους και λιώνει.


Πριν από ένα μήνα έγινες πατέρας. Είναι μαγικό αυτό το δώρο; «Βέβαια. Αλλάζεις πίστα, και όπως λένε και οι παλιοί αν δεν το ζήσεις, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που ήρθε το μωρό μας κοντά μας. Το περιμέναμε. Ζήσαμε έντονα την εγκυμοσύνη. Ήταν μία συναρπαστική περιπέτεια και τώρα συνεχίζεται με το μωρό δίπλα μας να μεγαλώνει».

Η πιο συγκινητική στιγμή σας; «Κάθε τι που κάνει ένα μωρό νομίζεις ότι είναι μία κατάκτηση. Από το να ανοίξει τα ματάκια του ορθάνοιχτα μέχρι το οτιδήποτε. Ένας άνθρωπος που φέρνουμε στη ζωή ανακαλύπτει τον κόσμο και εμείς μέσα από τα δικά του μάτια την ίδια τη ζωή. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό από μόνο του»

Στα γενέθλιά σου ανέβασες στο Instagram σου μία φωτογραφία σου με τη Λένα Δροσάκη και έγραψες «44 γράφει το κοντέρ και νιώθω πως ξεκινάω μαζί σου τη ζωή μου». Τι ωραίο συναίσθημα να εξομολογείσαι δημόσια όσα νιώθεις για τον άνθρωπο σου. «Έτσι ένιωθα, νιώθω και είμαι πολύ χαρούμενος που ζω την κάθε μου στιγμή δίπλα της. Έχουμε το μωρό μας και προχωράμε μαζί στη ζωή με περίεργα ή λυπητερά γεγονότα. Όταν είσαι μαζί με τον άνθρωπο σου, τα πάντα μπορούν να ξεπεραστούν και να ανατραπούν. Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος»

Κάνατε το γάμο σας με τη Λένα Δροσάκη κεκλεισμένων των θυρών με μόλις 25 άτομα. «Έτσι προέκυψαν τα πράγματα. Πηγαίναμε βάσει συνθηκών. Οι συνθήκες μας οδήγησαν».


Λόγω του κορονοϊού, δηλαδή, επιλέξατε να κάνετε κλειστό γάμο; «Όταν αποφασίσαμε την ημερομηνία, σκεφτόμασταν ότι θα ήταν δύσκολο λόγω των συνθηκών, και ήταν όντως αρκετά δύσκολο. Οπότε, αποφασίσαμε να κάνουμε έναν πιο κλειστό γάμο και προχωρήσαμε έτσι όμορφα και ωραία. Δε χρειάζονται τυμπανοκρουσίες, αλλά πολλή αγάπη», λέει ο ίδιος στο περιοδικό 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved