Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Αυτή η φήμη κάνει μπαμ! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι; (Photos)

Άγριες Μέλισσες: Η φήμη είχε ήδη διαρρεύσει από πρωταγωνίστρια της σειράς όταν σε συνέντευξή της είχε πει πως μέσα στη σειρά υπάρχουν φλερτ και τελικά η φήμη, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα επιβεβαιώνεται! 

Το νέο ζευγάρι που ερωτεύτηκε στα γυρίσματα, αν ισχύει η είδηση, θα κάνει μπαμ καθώς ούτε που μας είχε περάσει από το μυαλό.

Εδώ και λίγο καιρό στα παρασκήνια του σήριαλ έχει αρχίσει να κυκλοφορεί η πληροφορία ότι η αρχική τους φιλία έχει εξελιχθεί σταδιακά σε κάτι πολύ πιο βαθύ και πολύ πιο προσωπικό.

Για το φημολογούμενο αυτό ειδύλλιο, όπως αναφέρει το Ciao, κανείς από τους δυο φυσικά δεν έχει μιλήσει σε κανέναν, καθώς και οι δυο τους, όπως λένε οι πληροφορίες, θέλουν να είναι απολύτως βέβαιοι για τα αισθήματα τους και το μέλλον της σχέσης τους πριν κάνουν οποιαδήποτε αποκάλυψη.


Τι τους πρόδωσε

Παρότι όπως έλεγαν οι πληροφορίες, ο ερωτάς τους φούντωνε μέρα με τη μέρα, εκείνοι κατάφερναν να τον κρατούν εντελώς ιδιωτικό. Μέχρι που, όπως αναφέρει το ίδιο περιοδικό, μια μικρή λεπτομέρεια τους πρόδωσε, από τις κοινές τους διακοπές.

Το ζευγάρι το φετινό καλοκαίρι βρέθηκε μαζί στο νησί της Αστυπάλαια, όπου και πάλι φρόντισαν να πάνε χωρίς να δίνουν απολύτως κανέναν στόχο σε όσους πιθανώς θα τους αναγνώριζαν. Πάντα διακριτικοί, κάνουν τις διακοπές τους με κοινή παρέα, ενώ ελάχιστοι άνθρωποι στην Αθήνα ήξεραν ότι βρίσκονται μαζί και πού.


Όμως, έκαναν την κίνηση που τους πρόδωσε και αυτή δεν ήταν άλλη από το να ανεβάσουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media δυο φωτογραφίες τραβηγμένες στο ίδιο μέρος σχεδόν ταυτόχρονα.

Και βέβαια όσοι τις είδαν αυτόματα κατάλαβαν πως το ζευγάρι όχι απλά είναι μαζί αλλά η σχέση τους προχωρά ταχύτατα καθώς έκαναν ήδη τις πρώτες κοινές καλοκαιρινές τους διακοπές.

Δες στη gallery για ποιο ζευγάρι πρόκειται

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved