Μάντεψε! Η συγκλονιστική ομοιότητα με τον διάσημο πατέρα του θα σε συναρπάσει!
Showbiz

Μάντεψε! Η συγκλονιστική ομοιότητα με τον διάσημο πατέρα του θα σε συναρπάσει!

Είναι γιος πασίγνωστου ηθοποιού που από τα πρώτα βήματα της καριέρας του καθήλωσε τόσο με το ταλέντο του όσο και με την εξαιρετικά γοητευτική του εμφάνιση τον κατεξοχήν  γαλλικό κινηματογράφο.

Ο κούκλος που βλέπεις στη φωτογραφία είναι συγκλονιστικά ίδιος με τον διάσημο μπαμπά του.

Και αν ακόμη δεν κατάλαβες για ποιον μιλάμε…. πρόκειται για τον γιο του Αlain Delon.

Ο Alain Fabien Delon είναι ο Βενιαμίν της οικογένειας και φαίνεται πως εκτός από την εξωτερική εμφάνιση έχει πάρει και το ταλέντο του μπαμπά!

Σε ηλικία 19 ετών έκανε το ντεμπούτο του με την ταινία "The Great Bellezza" και περπατώντας στο κόκκινο χαλί των Καννών προκάλεσε τα πιο κολακευτικά σχόλια τόσο για το ταλέντο που κληρονόμησε και «δούλεψε» όσο και για την εξωτερική του εμφάνιση που στους περισσότερους θύμισε τον ακαταμάχητο αλλοτινό εραστή Alain Delon!

26 ετών σήμερα εργάζεται ως μοντέλο και έχει λάβει μέρος σε διάφορες κινηματογραφικές παραγωγές.

Έρχεται για να κλέψει ένα κομμάτι από τη λάμψη του διάσημου μπαμπά του, αφού μοιάζει τρομερά στον σταρ του γαλλικού σινεμά αν και δεν θέλει κατά δήλωση του, να έχει καμία σχέση με τον μπαμπά του.

«Δεν χρειάζομαι καμία επιβεβαίωση από τον πατέρα μου. Σταμάτησα να την αποζητώ χρόνια πριν. Ναι τον έχω ενοχλήσει στο παρελθόν, δεν το μετανιώνω, δεν μετανιώνω τίποτα. Ίσως γιατί εκείνος με είχε ενοχλήσει πριν από εμένα. Δεν έχουμε καμία πραγματική σχέση μεταξύ μας. Δεν έχουμε κακή σχέση. Δεν έχουμε τίποτα. Προσπάθησα να χτίσω μια επαφή με τον πατέρα μου αλλά μετά από κάποιο καιρό παραιτήθηκα», έχει πει ο ίδιος.

Μία διαφημιστική καμπάνια, αυτή για τη νέα, αντρική κολεξιόν των ισπανικών Mango, έφερε ξανά στην επιφάνεια την μεγάλη ομοιότητα των δύο αντρών, που πραγματικά μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό με εξαίρεση το χρώμα των ματιών αφού ο γιος δεν έχει το γαλαζοπράσινο χρώμα αλλά σίγουρα το ίδιο βλέμμα.

Δες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved