Κόκκινο Ποτάμι: Οι μοναδικές φώτο της Ιφιγένειας με μπικίνι!
Showbiz

Κόκκινο Ποτάμι: Οι μοναδικές φώτο της Ιφιγένειας με μπικίνι!

Η Αναστασία Παντούση η οποία υποδύθηκε την Ιφιγένεια στηνιστορική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, Το Κόκκινο Ποτάμι, απόλαυσε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι με φίλους και δημοσίευσε μοναδικές φωτογραφίες!

Η 29χρονη ηθοποιός απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα έχοντας στο πλευρό της τους φίλους της και πόσταρε φωτογραφίες με μαγιό χωρίς φυσικά φίλτρα και ρετούς, αφού δεν τα χρειάζεται!

Οι φωτογραφίες της είναι πιο εντυπωσιακές από όσο νομίζεις!

Από πολύ μικρή ηλικία η Αναστασία είχε δείξει την καλλιτεχνική της φύση. Συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις και πάντα ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός. Μεγαλώνοντας ακολούθησε τη συμβουλή των γονιών της, που δεν ήταν άλλη από το να περάσει σε μια σχολή στις Πανελλήνιες και παράλληλα να ασχοληθεί και με την υποκριτική που τόσο πολύ αγαπά. Έτσι, τελειώνοντας το σχολείο σπούδασε νηπιαγωγός αλλά παράλληλα και θέατρο. Πριν λίγα χρόνια ήρθε η πρώτη της παρουσία στον χώρο της τηλεόρασης παίζοντας στη πετυχημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, οι «Συμμαθητές» και από εκεί άνοιξαν οι πόρτες για μια λαμπρή καριέρα.

Η Αναστασία Παντούση στα 29 της χρόνια πρωταγωνίστησε στο Κόκκινο Ποτάμι και έγινε ευρέως γνωστή!

Η Αναστασία Παντούση είναι ενεργή στα social media και ανήρτησε φωτογραφίες της με μαγιό! Δείτε την πρωταγωνίστρια με μαγιό και θα ξετρελαθείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved