Σοφία Μουτίδου: Η αλλαγή στην εμφάνισή της - Αδυνάτισε και ιδού η απόδειξη!
Showbiz

Σοφία Μουτίδου: Η αλλαγή στην εμφάνισή της - Αδυνάτισε και ιδού η απόδειξη!

Η αλλαγή της Σοφίας Μουτίδου είναι θεαματική! Η ηθοποιός έχει χάσει πολλά κιλά και φαίνεται!

Η ίδια η Σοφία Μουτίδου, η οποία είναι μία ακομπλεξάριστη γυναίκα και πολλές φορές αυτοσαρκάζεται, έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για τις «μάχες» της με τα κιλά.

«Ντρέπομαι πολύ για το σώμα μου, απλώς το ξεπερνάω. Έχω θέμα με το σώμα μου, το σκέφτομαι συνέχεια, με απασχολεί, νιώθω άσχημα με τα κιλά μου, αλλά ο δικός μου ο δρόμος είναι να μην το κοινωνικοποιώ, τραβάω μόνη μου το ζόρι μου, δεν το μοιράζομαι.

Κυκλοφορώ με κολλητά ρούχα στο καμαρίνι αλλά και στη σκηνή. Την ώρα που είμαι στη σκηνή με τα κολλητά ρούχα, μου είναι «κάπως», δεν μου είναι τόσο άνετο όσο φαίνεται. Πρακτικά, είναι ακομπλεξάριστο αυτό που βλέπεις, αλλά για κάποιον που έχει κιλά... Στο μεταξύ, τραβάω τα δικά μου ζόρια. Δεν είναι «εν λευκώ, γιούρια», έχω θέματα», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η αγαπημένη ηθοποιός.

Η Σοφία Μουτίδου δημοσίευσε μία φωτογραφία της και η αλλαγή στο σώμα της είναι απλά θεαματική. Βέβαια εκείνη με το δικό της ξεχωριστό τρόπο έγραψε: «Καλέ... τι οπτική γωνία ειν’αυτή του drone???

Αχ... δεν είμαστε χοντροί...απλά εσείς δε μένετε σε ρετιρε...» και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της γράψουν ότι όντως αδυνάτισε πολύ και η αλλαγή είναι εμφανέστατη!

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε παρακάτω η μοναδική Σοφία Μουτίδου που καθημερινά την απολαμβάνουμε στην εκπομπή του Open «Τhe Booth»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved