Η έκρηξη του Θεοφάνους προς την Κίρκη!
Showbiz

Η έκρηξη του Θεοφάνους προς την Κίρκη!

«Χαμός» έγινε σήμερα στο live show του X-Factor και φυσικά το «κόκκινο πανί» αποτέλεσε για ακόμη μια φορά η εμφάνιση αλλά και γενικά η παρουσία της Κίρκης.


Η διαγωνιζόμενη τραγούδησε το κομμάτι Loca που ερμηνεύει η Shakira. Η κόντρα όμως στους κριτές και η «έκρηξη» του Θεοφάνους στο πρόσωπό της δεν αφορούσε τόσο τη ερμηνεία της, που και αυτή δίχασε, όσο την συμπεριφορά που έδειξε αυτή την εβδομάδα. Η απουσία της από μια πρόβα, για την οποία η ίδια δήλωσε ότι δεν είχε χρόνιο, έκανε τον Θεοφάνους να μιλήσει με σκληρά λόγια:
«Για να βγαίνουμε στα κανάλια είχα χρόνο, για να πάμε στην πρόβα, δεν είχαμε; Άλλο το αντάρτικο κορίτσι μου, άλλο η επανάσταση, άλλο η αναρχία. Το να μην ακούς τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου για να σε βοηθήσουν, δεν είναι μαγκιά. Εσύ δεν είπες την γνώμη σου. Αρνείσαι να συνεργαστείς. Αυτό λένε οι συνεργάτες σου, οι οποίοι εκφράζουν παράπονα. Είσαι αντιδραστική. Αν θέλεις να το κάνει μόνη σου δεν θα έπρεπε να ήσουν εδώ, εδώ ακολουθούμε κάποιους κανόνες. Το να επιμένεις στις δικές σου απόψεις δεν θα σας βγει σε καλό. Είναι διαφορετικό πράγμα το να έχεις άποψη. Εμείς επιλέξαμε αυτούς τους ανθρώπους για είναι δίπλα σας, δεν μπορεί να τους ακυρώνεις» δήλωσε έξαλλος ο στιχουργός-συνθέτης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved