Κωστόπουλος: Ξεσπά κατά του μέτρου που κλείνει τα μαγαζιά τα μεσάνυχτα
Showbiz

Κωστόπουλος: Ξεσπά κατά του μέτρου που κλείνει τα μαγαζιά τα μεσάνυχτα

Ο Χάρης Κωστόπουλος δεν μασά τα λόγια του και ξεσπά κατά του μέτρου της κυβέρνησης για τον κορονοϊό που κλείνει τα μαγαζιά τα μεσάνυχτα.

Ο Χάρης Κωστόπουλος αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς λαϊκούς τραγουδιστές και συνθέτες της χώρας μας, μετρώντας δεκάδες επιτυχίες. Το τραγούδι γι’ αυτόν ήταν μονόδρομος, καθώς προέρχεται από μουσική οικογένεια, περνώντας ξέγνοιαστα παιδικά χρόνια στην Αριδαία.

Μιλώντας σήμερα στην «Espresso», ξεσπά κατά του μέτρου της κυβέρνησης να κλείνουν τα μαγαζιά τα μεσάνυχτα, αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να είναι κριτής σε μουσικό talent show και εξομολογείται λεπτομέρειες για τον μεγάλο έρωτα της ζωής του, τη σύζυγό του Βιβή, με την οποία είναι παντρεμένος 33 χρόνια

Πώς βιώνετε όλη αυτήν την κατάσταση με το κλείσιμο των νυχτερινών κέντρων τα μεσάνυχτα; Σας έχει επηρεάσει οικονομικά;

Δύσκολα. Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Σαφώς και με έχει επηρεάσει ψυχολογικά και οικονομικά, ουσιαστικά δεν δουλεύουμε έξι μήνες τώρα. Στη δουλειά μου δεν υπάρχει κάτι σταθερό, αν είσαι στην επικαιρότητα κι έχεις σουξέ, δουλεύεις και αμείβεσαι καλά, διαφορετικά απλά την παλεύεις. Έχεις όμως τη δυνατότητα να προσπαθήσεις, έχεις επιλογές. Αυτό όμως που βιώνει αυτή τη στιγμή ο κλάδος μας είναι τραγικό. Τυπικά τα νυχτερινά μαγαζιά και γενικά η διασκέδαση λειτουργεί μέχρι τις 12, όμως εμείς αρχίζαμε στις 12, επομένως δεν μπορούμε να δουλέψουμε.

Είμαι υπέρ τού να παίρνονται μέτρα για να είμαστε όλοι ασφαλείς. Πιστεύω ωστόσο πως είναι πιο ασφαλές και ελεγχόμενο να διασκεδάζει ο κόσμος στα κέντρα από το να συνωστίζεται άναρχα σε πλατείες. Η διασκέδαση πρέπει να ανοίξει και οι υπεύθυνοι οφείλουν να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα και να βρεθεί μια λύση. Πίσω από αυτό που λέμε «νύχτα» είναι χιλιάδες εργαζόμενοι, τραγουδιστές, μουσικοί, ηχολήπτες, σερβιτόροι, λουλουδούδες, οι οποίοι μένουν άνεργοι χωρίς καμιά στήριξη.

Θεωρείτε πώς, εάν συνεχιστούν τα συγκεκριμένα μέτρα, η νύχτα θα τελειώσει οριστικά;

Η νύχτα τα τελευταία χρόνια έχει δεχτεί πολλά πλήγματα. Πρώτα η οικονομική κρίση, μετά η απαγόρευση του καπνίσματος και τώρα ο κορονοϊός. Παρόλα αυτά δεν πιστεύω ότι θα τελειώσει. Η διασκέδαση είναι ανθρώπινη ανάγκη, είναι ένας τρόπος να ξεχνάς τα προβλήματά σου και να περνάς καλά. Είναι στην κουλτούρα του Ελληνα να διασκεδάζει με αυτόν τον τρόπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved