Ηλέκτρα Αστέρη: Έτσι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης η σύζυγος του Μπλέτσα
Showbiz

Ηλέκτρα Αστέρη: Έτσι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης η σύζυγος του Μπλέτσα

Η Ηλέκτρα Αστέρη είναι η σύζυγος του Ευτύχη Μπλέτσα την οποία απολαμβάνουμε στο Happy Traveller στον ΣΚΑΙ.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα παιδί και η Ηλέκτρα Αστέρη κατάφερε να χάσει όλα τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης, στο άψε σβήσε.

Μάλιστα, η ίδια πρόσφατα έγραψε λίγα λόγια για το πώς κατάφερε να χάσει τα κιλά που της άφησε η εγκυμοσύνη.

Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης, ταξιδεύοντας!

«Ταξιδεύω τα τελευταία 8 χρόνια της ζωής μου. Ακατάπαυστα και συνεχόμενα. Είναι κάτι που λατρεύω και είναι κομμάτι της ζωής μου. Όμως όπως θα ξέρετε όσοι ταξιδεύετε συχνά, τα ταξίδια κάποιες φορές δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για καλή διατροφή. Γίνεται, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο και εφικτό.
Πάρα πολλές κοπέλες με έχετε ρωτήσει σχετικά με το πως έχασα τα κιλά της εγκυμοσύνης και ήθελα να σας απαντήσω σε ένα ολοκληρωμένο ποστ. Τα κιλά της εγκυμοσύνης τα έχασα ενώ παράλληλα δούλευα και ταξίδευα. Στην εγκυμοσύνη έβαλα 8,5 κιλά. Σήμερα που «μιλάμε» έχω χάσει 15. Κατέβηκα δηλαδή κάτω από τα κιλά που ήμουν πριν μείνω έγκυος. Πάμε να δούμε πως!


Αρχικά θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι από την αρχή της εγκυμοσύνης μου πρόσεχα αρκετά τι έτρωγα. Προσπαθούσα να τρώω κυρίως υγιεινά πράγματα για να δίνω καλά πράγματα στη μικρούλα και τελικά αυτό γύρισε και υπέρ μου και όχι μόνο υπέρ της.
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ: Στην εγκυμοσύνη μου πήρα 8.5 κιλά ενώ αυτή τη στιγμή έχω χάσει 15 συνολικά. Τα περισσότερα έφυγαν με το που γέννησα. Τα 3 με 4 που έμειναν έφυγαν μετά από ελάχιστους μήνες και μηδαμινή προσπάθεια από εμένα και θα σου εξηγήσω το ΓΙΑΤΙ.

Πρώτον. Η διατροφή που έκανα όλο το διάστημα της εγκυμοσύνης έπιασε τόπο, γιατί όλα αυτά μου έγιναν καθημερινότητα και δεν μου ήταν καθόλου δύσκολο να συνεχίσω να τρώω ξηρούς καρπούς, καλά λιπαρά, φρούτα, λαχανικά, κτλ.
Αντιθέτως το έκανα με μεγάλη χαρά.
Είχε γίνει κομμάτι της ζωής μου και πλέον επέλεγα συνειδητά να τρέφομαι σωστά. Όχι πάντα αλλά τις περισσότερες φορές.
Δεύτερον. Ο θηλασμός βοήθησε φοβερά όχι μόνο στα κιλά, αλλά και στην ψυχολογία και το δέσιμο με το μωρό μου. Φοβερό έτσι;
Μια θηλάζουσα μαμά καταναλώνει ημερησίως 500 θερμίδες, ακόμη και αν ξαπλώνει όλη μέρα στον καναπέ. Τώρα αν συνυπολογίσεις ότι εγώ είχα συνέχεια τη μικρή επάνω μου (είτε με το μάρσιπο, είτε χωρίς) και γενικώς περπατούσαμε, κάναμε γυρίσματα, φτιάχναμε βαλίτσες και μεταφέραμε εξοπλισμό και πράγματα εεεε… τότε μάλλον η απώλεια ήταν μονόδρομος.

Τρίτον. Κατάλαβα ότι η διατροφή δεν είναι εχθρός αλλά σύμμαχος. Δεν χρειάζεται πια να αντισταθώ στη σοκολάτα. Την τρώω αλλά με μέτρο. Δεν αποχωρίζομαι ποτέ τα αγαπημένα μου μακαρόνια, απλά προτιμώ να τα φάω με φρέσκια ντομάτα και γενικώς σάλτσες χαμηλών λιπαρών», έγραψε μεταξύ άλλων η Ηλέκτρα Αστέρη στην επίσημη σελίδα του Happy Traveller.

Δείτε φωτογραφίες από τα ταξίδια της στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved