Αυτές είναι οι πιο διάσημες Ελληνίδες που έγιναν μητέρες μετά τα 40! (Pics)
Showbiz

Αυτές είναι οι πιο διάσημες Ελληνίδες που έγιναν μητέρες μετά τα 40! (Pics)

Είναι πολλές οι γυναίκες που έγιναν μητέρες μετά τα 40 και ανάμεσά τους και πολλές επώνυμες, γιατί... ποτέ δεν είναι αργά!

Οι διάσημες Ελληνίδες που επέλεξαν για γίνουν, είτε για πρώτη φορά, είτε για μία ακόμη φορά μητέρες, έχοντας «πατήσει» τα 40 είναι πολλές και είναι όλες περήφανες!

Πολλές από αυτές έχουν μιλήσει κατά καιρούς για την επιλογή τους αυτή και έχουν συγκινήσει.
Άλλες πάλι, έγιναν μανούλες μετά τα 40 και δεν θέλησαν να σχολιάσουν τίποτα.
Έζησαν απλά το θαύμα της μητρότητας.

Εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο γνωστές Ελληνίδες που έγιναν μαμάδες αφού πάτησαν την πέμπτη δεκαετία της ζωής τους και οι φωτογραφίες είναι όλες υπέροχες.

Ανάμεσά τους: Η Ελένη Μενεγάκη, η Ιωάννα Παππά, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Βασιλική Ανδρίτσου και άλλες!

«Ήθελα να κάνω παιδάκι. Αυτό που ζώ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που φανταζόμουν, είναι χίλιες φορές καλύτερο. Όσες είστε μάνες το καταλαβαίνετε αυτό που λέω. Είμαι πια καλή δεν ξέρω πότε θα ξυπνήσει το τέρας που ήμουν. Ζω μεγάλες στιγμές. Δεν ξέρω τι έκανα τόσα χρόνια χωρίς το παιδί μου», είχε πει η Βασιλική Ανδρίτσου.

«44 έμεινα έγκυος, 45 γέννησα. Δεν με απασχολούσε ποτέ τι θα σκεφτεί ο καθένας για το τι θα κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή. Ποτέ δεν με απασχόλησε αυτό που κάνω τι αντίδραση μπορεί να έχει από τους άλλους. Θεωρώ πάντα ότι ο καθένας πρέπει να πηγαίνει τη ζωή του εκεί που κρίνει ότι είναι σωστό για τον ίδιο. Μπορεί να άκουσα έναν -δεν θέλω να ονοματίσω- που είπε “γιατί πάει και κάνει παιδί η Μενεγάκη”. Μία που το διάβασα, μία που το ξέχασα γιατί δεν με ενδιαφέρει κιόλας», είχε πει η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε λοιπόν ποιες είναι στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved