Φίνου: Ανατριχιάζει η αποκάλυψη της! Τα λόγια που είχε ανταλλάξει με την Αλίκη
Showbiz

Φίνου: Ανατριχιάζει η αποκάλυψη της! Τα λόγια που είχε ανταλλάξει με την Αλίκη

Πίσω το χρόνο γύρισε η Καίτη Φίνου.

Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε μέσα από μια ανάρτησή της πώς είχε γίνει η γνωριμία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η ίδια μάλιστα μοιράστηκε με τους followers της τα συγκλονιστικά λόγια που είχαν ανταλλάξει.

«Τα λόγια της Βουγιουκλάκη πριν από..... Ο πρώτος μου δραματικός μονόλογος.
Ζαν Κοκτώ " το φάντασμα της Μασσαλίας " στο θεατράκι του σπιτιού του ηθοποιού......(ειχα φτάσει 53ων χρονων) είχα παίξει σε δραματικά έργα που τόσο λάτρευα,αλλά δεν ήμουν τοσο καλη όσο η κωμωδία. Κι αυτό γιατί άρχισα με κωμωδία,έπαιξα για χρόνια δίπλα σε κωμικούς,οπότε ένοιωθα πως γνώριζα όλες τις πτυχές της(λάθος μου).
Την ευκαιρία μου την έδωσε για δραματικό ρόλο ο Βασίλης Πλατάκης και η Άννα μου έκανε την πρόταση για τον μονόλογο. Χαιρόμουν,φοβομουν, την άκουγα σαν μαθήτρια δραματικής.


Σκηνοθεσια η Άννα Φόνσου.
Άγχος, άγχος.....
Και κάθε τόσο μου έρχονταν στο μυαλό η μικρή συζήτηση που είχα με την Αλίκη,όταν πήγα να την δω στην παράσταση "Σιρλει Βαλεντάιν" στο θέατρο Αλίκη.
Δεν θα πήγαινα στα καμαρίνια. Ντρεπόμουν.


Και στο διάλειμμα έρχεται η Άντα (οι του χώρου την ξερουν) και μου ψιθυριζει: στο τέλος θέλει να σε δει η Αλίκη. Κόπηκαν τα πόδια μου.
Τελείωσε η παράσταση και προχώρησα προς τα καμαρίνια. Ήταν έξω από το καναρίνι της με μια γαλάζια ρόμπα, μαζεμένα τα μαλλιά της και μιλούσε σ'έναν μπαμπά που είχε και το μικρό αγοράκι του απ' το χέρι.

Γύρισε τα μάτια της με είδε και μου έκανε νόημα με το κεφάλι της να πλησιάσω. Θεέ μου ήθελα να φύγω. Δεν έβρισκα λόγια να της μιλήσω. Ανέβηκα κάποια σκαλοπάτια έφτασα σε μικρή απόσταση...χαιρετουσε τον μικρό με τον μπαμπά του,(πίσω της υπήρχε ένα μεγάλο τραπέζι κι ακουμπουσε)ξεβολευτηκε και μου είπε έλα πιο κοντά. Τι κανεις; και έβαλε μια τούφα απ'τα μαλλιά μου πίσω από τ'αυτί μου. Μου χαμογελούσε και Κατάφερα να ψελλισω ένα "συγχαρητήρια" ....και τότε πήρε η ίδια τον λόγο για να με βγάλει από την δύσκολη θέση κι άρχισε να μου λέει όλα οσα θα ήθελα να της πω.....


Έπρεπε να φύγω...Πήγα να την χαιρετήσω με σταματάει και μου λέει: σε ξέρω,έχω μάθει για σένα,ένα θα σου ευχηθώ. Να καταφέρεις κάποτε να εισαι μόνη σου πάνω στην σκηνη και να νοιώθεις απ'την ανάσα του κόσμου Πόσο τους έχεις συνεπάρει. ......της ειπα Ευχαριστώ,μου είπε καληνύχτα και να.....προσεχω.(μέχρι τώρα δεν έχω καταλάβει τι απ'όλα όσα πέρασα έπρεπε να έχω προσέξει......
Νομίζω στον μονόλογο κατάφερα τα μισά απ'όσα ήξερα πως μπορούσα να καταφέρω. Έχω καιρό μέχρι τα 80 μου😉❤🎭», έγραψε η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved