Μπουράκ Χακί- Χαρά Παππά: Ο λόγος χωρισμού τους και η μεγάλη αποκάλυψη
Showbiz

Μπουράκ Χακί- Χαρά Παππά: Ο λόγος χωρισμού τους και η μεγάλη αποκάλυψη

Love it: Συνέντευξη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου παραχώρησε ο Μπουράκ Χακί και μίλησε για όλα.

Ο Τούρκος ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων και για τον χωρισμό του από την Χαρά Παππά, ενώ αποκάλυψε ότι έκανε σχέδια γάμου.
Μάλιστα, ανέφερε και τον λόγο που δεν είναι πια μαζί.

«Την περίοδο του κορονοϊού έχασα αρκετό βάρος, υποθέτω 14-15 κιλά. Τώρα ξαναπήρα 2-3 κιλά.
Ήμουν 96 κιλά και έφτασα τα 82. Ήμουν στη φάρμα και έτρωγα υγιεινά και έκοψα ζάχαρη και γλουτένη. Σας το λέω από την καρδιά μου, (όταν τελειώσει ο κορονοϊός) θα έρθω στην Ελλάδα. Έχω πολλούς φίλους εκεί και θα ήθελα να τους συναντήσω. Όταν τελειώσει όλο αυτό θα ξαναβρεθούμε.

Όταν η Χαρά Παππά, η πρώην φιλενάδα μου, η αρραβωνιαστικιά μου, βγήκε εκτός διαγωνισμού, ήρθε στην Τουρκία και επιστρέψαμε στην Αθήνα. Νομίζω ότι ήταν Δεκέμβρης.
Συνεχίζουμε και μιλάμε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αποφασίσαμε μαζί να δώσουμε τέλος στη σχέση μας, για να είμαστε και οι δύο καλά. Είναι περίπου 9 μήνες που δεν βλέπουμε ο ένας τον άλλον. Αυτός είναι ο λόγος που μας οδήγησε στο χωρισμό.
Εύχομαι να μπορούσαμε να είχαμε παντρευτεί και να μοιραζόμασταν μαζί τη ζωή, αλλά αυτή ήταν η απόφασή μας και αυτό που πρέπει να κάνω είναι να την σεβαστώ. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό άτομο. Την αγαπώ ακόμα και θα την αγαπώ για πάντα. Έτσι είναι η ζωή», είπε ο Μπουράκ Χακί.

Δείτε κοινές τους φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved