Κολοβός: Η αποκάλυψη για το ρόλο του στο "Παρά Πέντε" και η τεράστια αλλαγή
Showbiz

Κολοβός: Η αποκάλυψη για το ρόλο του στο "Παρά Πέντε" και η τεράστια αλλαγή

Ο Αναστάσης Κολοβός πρωταγωνιστεί στο Έλα στη θέση μου, αλλά μας συστήθηκε πριν πολλά χρόνια, μέσα από το ρόλο του στο Παρά Πέντε.

Αρκετοί θα θυμούνται πως ο Αναστάσης Κολοβός ήταν ο… βοηθός του απαγωγέα της "Θεοπούλας", στη σειρά του Mega, "Παρά Πέντε". Έκτοτε ο ίδιος μπήκε για τα καλά στο χώρο της τηλεόρασης, εμπλουτίζοντας το βιογραφικό του με αρκετούς ρόλους.

Ο Αναστάσης Κολοβός μίλησε στο περιοδικό MYtv.

Αισθάνεσαι τυχερός για τις ευκαιρίες που σου έχουν δοθεί κατά τη διάρκεια της διαδρομής σου;

Αισθάνομαι τυχερός με την έννοια ότι δεν κυνήγησα ποτέ την τηλόραση, αλλά πάντα έρχονταν τα πράγματα μόνα τους, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Από όταν ήρθε το «Παρά πέντε», μπήκε το νερό στο αυλάκι. Ωστόσο, ύστερα από κάθε δουλειά, τα παρατούσα όλα και έτρεχα στο beach bar που είχα.

Δεν έπιασες τον εαυτό σου να κυνηγά δόξα και χρήματα;

Σίγουρα. Όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά, είχα άλλη ματαιοδοξία, την οποία όμως τώρα πια δεν την έχω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ακόμα και αύριο, να πάω σε ένα χωριό, να γίνω ψαράς, και παράλ­ληλα να φτιάξω μια θεατρική ομάδα.

Συνέβη κάτι στη ζωή σου και αναθεώρησες τα «θέλω» σου ή μεγαλώνοντας άλλαξε ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεσαι;

Μεγαλώνοντας γίνεσαι πιο σοφός και αξιολογείς διαφορετικά κά­ποια πράγματα στη ζωή σου. Δεν πρέπει να παίρνουμε τον εαυ­τό μας στα σοβαρά. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον χώρο μας, όπως ξέρεις, που δεν είναι καν ευτυχισμένοι με όση επιτυχία κι αν έχουν κάνει και όσα λεφτά κι αν έχουν βγάλει. Η ευτυχία κρύβε­ται αλλού.

Ήταν εύκολο να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και στην επαγγελματική ζωή;

Η τηλεόραση, ευτυχώς, ήρθε στη ζωή μου σε μεγάλη ηλικία και πα­τούσα καλά στο έδαφος. Ίσως αν το «Παρά πέντε» ερχόταν σε μια διαφορετική ηλικία, τύπου 18-22, να το είχα χάσει. Αν δεν έχεις γερά θεμέλια, άνετα μπορεί να συμβεί αυτό.

Ποια είναι τα θεατρικά σου σχέδια;

Έχω δεχθεί κάποιες ενδιαφέρουσες θεατρικές προτάσεις για τη νέα καλλιτεχνική περίοδο, αλλά ακόμη δεν γνωρίζω τι θα γίνει λόγω κορονοϊού. Είμαι σε στάση αναμονής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved