Σπύρος Φωκάς: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Κορίνθου - Τι συνέβη;
Showbiz

Σπύρος Φωκάς: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Κορίνθου - Τι συνέβη;

Ο Σπύρος Φωκάς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου ζει τα τελευταία χρόνια στο χωριό Καλαμάκι Κορινθίας μαζί με την σύζυγό του Λίλιαν.

Τα χρέη στην Εφορία αλλά και το γεγονός ότι έκοψαν το ρεύμα στο σπίτι τους, επιβάρυναν την υγεία του δημιουργώντας αναστάτωση και οδηγώντας στην νοσηλεία του επί ένα εικοσιτετράωρο για προληπτικούς λόγους .

Η σύζυγός του Λίλιαν ανέφερε στην Espresso: «Περάσαμε μια τραγική κατάσταση όλο αυτό το διάστημα τόσο με την ΔΕΗ όσο και με την Εφορία. Ο Σπύρος πρώτη φορά στην ζωή του έπειτα από επίμονες προσπάθειες πήρε πνευματικά δικαιώματα από τις τόσες ταινίες που είχε παίξει στον ιταλικό κινηματογράφο. Ωστόσο, επειδή χρωστούσε στην Εφορία, όλα αυτά τα λεφτά παρακρατήθηκαν. Αποτέλεσμα, να μην έχουμε ούτε ένα ευρώ να ζήσουμε, αλλά και να πληρώσουμε το ρεύμα, οπότε η ΔΕΗ το έκοψε.»

Και τόνισε στον Νίκο Νικόλιζα: «‘Όλα αυτά δημιούργησαν στεναχώρια, δυσφορία και πόνους στην καρδιά στον Σπύρο μου, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στο νοσοκομείο. Το ποσό που χρωστούσαμε ήταν 1.500 ευρώ, ωστόσο βάζαμε κάθε μήνα κάποια χρήματα. Όμως η υπηρεσία της ΔΕΗ θεώρησε σωστό να κόψει το ρεύμα. Δεν είχαμε ούτε φως ούτε ψυγείο ούτε έναν ανεμιστήρα για να αισθάνεται ο Σπύρος καλά.»

Τελικά, με παρέμβαση δικηγόρου συνδέθηκε το ρεύμα στο σπίτι του ηθοποιού αλλά τα πνευματικά δικαιώματα από τον ιταλικό κινηματογράφο είναι πλέον κρατικά έσοδα.

Δείτε το σπίτι που ζει αλλά και την γυναίκα του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved