Στικούδη: Φόρεσε το jungle φόρεμα 20 χρόνια μετά την εμφάνιση της Lopez
Showbiz

Στικούδη: Φόρεσε το jungle φόρεμα 20 χρόνια μετά την εμφάνιση της Lopez

Η Κατερίνα Στικούδη έβαλε το Jungle φόρεμα που είχε βάλει πριν είκοσι χρόνια η Jennifer Lopez και είναι δημιουργία του οίκου Versace και προκάλεσε πανικό στο instagram!

H Κατερίνα Στικούδη διάλεξε το συγκεκριμένο ρούχο για το νέο βίντεο κλιπ της και… ξέρει καλά να αναστατώνει τους θαυμαστές της!

Η εμφάνιση εκείνη της Lopez είχε προκαλέσει πανικό στο διαδίκτυο και οδήγησε τη Google στη διαμόρφωση της αναζήτησης εικόνων όπως τη γνωρίζουμε σήμερα.

Η λατίνα τραγουδίστρια φόρεσε και πάλι το περίφημο φόρεμα το περασμένο Σεπτέμβρη σε επίδειξη μόδας του Οίκου Versace στο Μιλάνο.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις οθόνες της επίδειξης πέρυσι εμφανίστηκε μια εικόνα της μηχανής αναζήτησης της Google, η οποία συνοδεύτηκε από τη φράση: «Οκ, Google, δείξε μου το “τζανγκλ” φόρεμα Versace».

Όταν η Lopez εμφανίστηκε το 2000 στα grammy με το αποκαλυπτικό φόρεμα, οι υπεύθυνοι της Google βρέθηκαν μπροστά σε ένα πρόβλημα που όμοιό τους δεν είχαν αντιμετωπίσει, αφού χιλιάδες χρήστες αναζητούσαν στην μηχανή αναζήτησής της Google το φόρεμα και τον τρόπο που το φόρεσε η τραγουδίστρια.

Τότε η μηχανή αναζήτησης έδινε στον χρήστη μόνο αποτελέσματα σελίδων και όχι και φωτογραφιών ή βίντεο όπως γίνεται σήμερα... Μέχρι την ημέρα που η Jennifer πήγε στα Grammy με το πράσινο φόρεμα και έτσι δημιουργήθηκε το… Google Images!

Δείτε την εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη αλλά και της Jennifer Lopez! Ποια σας αρέσει περισσότερο;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved