Θέλεις να χάσεις βάρος; Βρήκαμε τις μυστικές δίαιτες των σταρ (pics)
Showbiz

Θέλεις να χάσεις βάρος; Βρήκαμε τις μυστικές δίαιτες των σταρ (pics)

Η Αντέλ, η Μπιγιονσέ, η Κέιτ Μίντλετον, αλλά και η δική μας, Σίσσυ Χρηστίδου, τα κατάφεραν! Μάθε τι άλλαξαν στη διατροφή τους.

Αρκετές είναι οι μεγάλες σταρ, αλλά και οι κυρίες της εγχώριας showbiz, οι οποίες έχουν μιλήσει ανοιχτά για τις προσπάθειές τους να χάσουν βάρος, αλλά και τις δεκάδες δίαιτες που έχουν δοκιμάσει.

Η απώλεια των κιλών της Αντέλ σίγουρα ήταν κάτι που μας εντυπωσίασε, για την ακρίβεια μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Η διάσημη τραγουδίστρια κατάφερε να μείνει στην κυριολεξία η μισή, αφού έχασε περισσότερα από 40 κιλά σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα! Η διαδικασία της απώλειας των κιλών δεν ήταν εύκολη υπόθεση, αλλά, ως γνωστόν, το παν είναι να είσαι αποφασισμένος και το αποτέλεσμα δεν θα αργήσει να κάνει εμφάνιση... Και τι εμφάνιση!

Η Αντέλ ακολούθησε τη δίαιτα «Sirtfood», δηλαδή μπορούσε να καταναλώνει συγκεκριμένα τρόφιμα τα οποία ενεργοποιούσαν μια ομάδα πρωτεϊνών στο σώμα που ονομάζονται σιρτουίνες και λέγεται ότι ενισχύουν το μεταβολισμό και μειώνουν τη φλεγμονή. Μάλιστα, η προσωπική της γυμνάστρια, Καμίλα Γκούντις, αποκάλυψε στην εφημερίδα «The Sun» πως η απώλεια βάρους της Αντέλ ήταν ως επί το πλείστον αποτέλεσμα της συγκεκριμένης δίαιτας, καθώς στη διάσημη τραγουδίστρια δεν αρέσει καθόλου η γυμναστική...

«Το 90% της απώλειας βάρους της άθλησης. Πιστεύω πως άλλαξε τον τρόπο διατροφής, μείωσε πολλά από τα επεξεργασμένα τρόφιμα που κατανάλωνε και ξεκίνησε να ακολουθεί μια πιο υγιεινή διατροφή με άπαχες πρωτείνες, φρούτα και φυσικά καταναλώνοντας λιγότερες θερμίδες και καίγοντας περισσότερες» τόνισε η Γκούντις. Η δίαιτα που ακολούθησε η Αντέλ αποτελείται από μια διατροφή πλούσια σε σιτρουίνες -μια οικογένεια πρωτεϊνών- όπως φράουλες, σόγια, κέιλ, φαγόπυρο, βατόμουρα, καρύδια και μαύρη σοκολάτα, που αυξάνουν τα επίπεδα των πρωτεϊνών στο σώμα. Επίσης, με την δίαιτα αυτή επιτρέπεται η κατανάλωση κρασιού. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα υπάρχει περιορισμός θερμίδων, κάτι που προκαλεί την ικανότητα του σώματος να παράγει υψηλότερα ποσοστά σιρτουίνων. Οι οπαδοί της διατροφής αυτής ξεκινούν πίνοντας πράσινους χυμούς και ένα γεύμα την ημέρα (με βάση τα προαναφερθέντα τρόφιμα) για τις τρεις πρώτες μέρες, καταναλώνοντας μόνο 1.000 θερμίδες καθημερινά. Στη συνέχεια, επιτρέπεται να παίρνουν 1.500 θερμίδες ημερησίως, που περιλαμβάνουν χυμούς με φρούτα που περιέχουν σιρτουίνες -όπως πράσινοι χυμοί με σέλερι, μαϊντανό, πράσινο τσάι, λεμόνι και κέιλ- και δύο γεύματα.

Η «βασίλισσα της R&Β», Μπιγιονσέ, κατάφερε να χάσει 38 ολόκληρα κιλά μετά τη γέννα της, κάνοντας τους φανατικούς θαυμαστές της ν' αναρωτιούνται ηώς το κατόρθωσε. Το μυστικό της σούπερ σταρ βρίσκεται στο λεμόνι. Σύμφωνα με την τραγουδίστρια και το διατροφολόγο της, η διατροφή που ακολούθησε είχε ως βάση το λεμόνι, το οποίο την βοήθησε να διώξει εύκολα το λίπος και να χάσει αρκετά κιλά σε χρόνο ντε τε. Εκτός του προγράμματος εντατικής γυμναστικής, που ακολούθησε, εφάρμοσε και το πρόγραμμα της αποτοξινωτικής δίαιτας του λεμονιού. Βάση του συγκεκριμένου προγράμματος ήταν ένας ειδικός χυμός που παρασκευάζεται ως εξής: Σε 750ml! νερό προσθέτετε 1 φλιτζάνι του τσαγιού χυμό λεμόνι, 1 φλιτζάνι του τσαγιού σιρόπι από σφένδαμο και 1 κουτ. γλυκού πιπέρι καγέν. Ανακατεύετε πολύ καλά και πίνετε το συγκεκριμένο ρόφημα κατά τη διάρκεια της μέρας. Οι εμπνευστές της συγκεκριμένης δίαιτας την συστήνουν και για την καταπολέμηση των ιώσεων με ενισχυμένη δόση λεμονιού και πιπεριού καγέν.

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τη δούκισσα του Κέιμπριτζ να είναι πάντοτε κομψή και άψογη εμφανισιακά, ωστόσο κι εκείνη κάποιες φορές παραδίδεται στον πειρασμό των γευστικών απολαύσεων, με αποτέλεσμα το νούμερο στη ζυγαριά της να ξεπερνάει τα όρια, Αυτό συνέβη και τις μέρες της καραντίνας. Η Κέιτ Μίντλετον έβαλε στόχο να χάσει τα περιττά κιλά και τα κατάφερε. Η ζυγαριά της μέσα σε μερικές εβδομάδες έδειξε μείον 14 κιλά. Το μυστικό για να τα χάσει δεν είναι ένα αλλά περισσότερα: Καταρχάς, είναι γνωστό ότι γυμνάζεται τακτικά ξεκινώντας πάντα με 20 λεπτά διάδρομο, λίγο τρέξιμο και ασκήσείς με βάρη.

Φυσικά, με τη βοήθεια του προσωπικού γυμναστή της προσπαθεί να γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες και να επαναλαμβάνει κάθε σετ ασκήσεων τουλάχιστον τρείς φορές. Όταν έχει όρεξη για γλυκό, φτιάχνει ένα σνακ με βατόμουρα και γάλα αμυγδάλου, για να καταπολεμήσει τις λιγούρες της. Της αρέσει να απολαμβάνει ένα ποτήρι κρασί, αλλά ως εκεί. Όπως έχει δηλώσει και η ίδια σε συνέντευξη της, το αλκοόλ την κάνει να νιώθει ευάλωτη, κάτι που δεν επιθυμεί. Πάντα προσθέτει στα πιάτα της καυτερά μπαχαρικά, τα οποία, σύμφωνα με του8 ειδικούς, επιταχύνουν τον μεταβολισμό και καίνε το λίπος.'0ταν θέλει να χάσει επείγονται κιλά, ακολουθεί τη δίαιτα «Ντουκάν», η οποία βασίζεται στην άπαχη πρωτεΐνη, τα φρούτα και τα λαχανικά. Τέλος, να αναφέρουμε ότι η Κέιτ Μίντλετον λατρεύει τους χουρμάδες χωρίς λιπαρά, τους οποίους καταναλώνει ως σνακ ή επιδόρπιο κάθε φορά που πεινάει.

Είναι κούκλα, εντυπωσιακή και διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα της μικρής οθόνης. Η παρουσιάστρια αποφάσισε γι' άλλη μια φορά να χαμηλώσει το νούμερο της ζυγαριάς της και τα κατάφερε, ακολουθώντας τον τρόπο που η εμπειρία ετών σε δίαιτες την δίδαξε... Συγκεκριμένα,όπως αποκάλυψε η ίδια, αποφάσισε να πάει σε έναν παθολόγο για να την βοηθήσει. Εκείνος της πρότεινε να κάνει μερικές εξετάσεις πριν και αφού χάσει τα κιλά.Πλέον, επειδή, όπως έχει πει, πολλές φορές δεν μπορεί να ακολουθήσει κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα, έχει πάρει μία σειρά από συμπληρώματα διατροφής, τα οποία την βοηθούν να χάσει κιλά. Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε από το κανάλι της στο youtube: «Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο.Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει, τα έχω μπερδέψει μεταξύ τους. Έχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασίαμε τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα». Η όμορφηπαρουσιάστρια αποκάλυψε πως καθ' όλη τη διάρκεια τηςπροσπάθειάς της είχε στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Βασάλο,ο οποίος την γύμναζε καθημερινά... «Σίγουρα η γυμναστική μετον Κωνσταντίνο με βοήθησε πολύ... Να σας πω ότι η βάση της δίαιτας μου έχει να κάνει με κάποια σκευάσματα που πήρα. Είναι προϊόντα που θυμίζουν φαγητά τα οποία τρώμε στην κανονική μας ζωή, αλλά όταν κάνουμε δίαιτα δεν μπορούμε να τα φάμε... Δεν μπορούσα, όμως, να κάνω δίαιτα ξανά και να τρώω κρέας, σαλάτα, κρέας, σαλάτα. Δυσκολεύομαι! Η βάση αυτών των προϊόντων είναι η πρωτεΐνη. Δεν είναι σαν αυτά που παίρνουν οι αθλητές... Και έκανα τις δικές μου συνταγές...Έτρωγα τέσσερα γεύματα την ημέρα...», είπε η Σίσσυ η οποία πέτυχε τελικά τον στόχο της.

Πηγή:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved