Ελεονώρα Μελέτη: «Τρελαίνομαι όταν ξέρω ότι υπάρχουν παιδιά που κακοποιούνται»
Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη: «Τρελαίνομαι όταν ξέρω ότι υπάρχουν παιδιά που κακοποιούνται»

Η Ελεονώρα Μελέτη εκτός από πετυχημένη παρουσιάστρια, είναι και μια ευτυχισμένη μανούλα.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια φέτος θα βρίσκεται στο καθημερινό πρόγραμμα του Alpha με τη νέα της εκπομπή, Ώρα για Μελέτη και η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της γίνεται την ερχόμενη Δευτέρα στις 11,00 το πρωί.

Η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε νέα συνέντευξη στο περιοδικό "Τηλεθεατής", όπου μεταξύ άλλων, μίλησε και για την τρυφερή σχέση με την κορούλα της.

Με τι αρχές μεγαλώνετε την κόρη σας;

«Προσπαθώ να της μάθω να είναι ευγενική. Θέλω να μεγαλώσει ελεύθερα, καθώς δεν είμαι καταπιεστική, παρεμβατική ή υπερπροστατευτική. Θέλω η Αλεξάνδρα να μάθει να πιστεύει στον εαυτό της. Να είναι ανεξάρτητη κι αυτόνομη. Είναι παιδί από τη φύση του αγαπησιάρικο. Αγαπά τους ανθρώπους και τους αγκαλιάζει».

Αν και είναι μικρούλα, ακολουθεί τα αθλητικά χνάρια σας;

«Όταν βλέπει θάλασσα, μου λέει να κάνω σερφ. Με βοηθάει με τον εξοπλισμό, της γ " να πλένουμε μαζί τα πανιά. Ακόμη δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να καβαλήσει τη σανίδα. Έχει πολλά ερεθίσματα, καθώς ο μπαμπάς της είναι ποδηλάτης υψηλού επί Κολυμπάει μόνη της και πολύ ωραία και της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο»

Ανάμεσα στα όνειρα σας, ποιο επιθυ­μείτε να υλοποιηθεί;

«Είμαι σαράντα δύο χρόνων και πι­στεύω ότι τα μεγαλύτερα μου όνειρα τα έχω πετύχει. Από εδώ και στο εξής, αυτό που πρέπει να κάνω είναι να βάλω κι άλλους στόχους και να τροχοδρομή­σω την επίτευξη τους. Είμαι μεθοδική. Όταν θέλω κάτι, το πετυχαίνω».

Αν μπορούσατε, τι θα αλλάζατε για όφελος των παιδιών;

«Με διαλύει η κακοποίηση, παιδιών και ζώων. Τρελαίνομαι όταν ξέρω ότι υπάρ­χουν παιδιά που κακοποιούνται. Μπορεί να ξυπνήσουν πολύ άγρια ένστικτα μέ­σα μου. Όπως με διαλύει το γεγονός της πείνας. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει παιδί που δεν έχει να φάει. Εμένα δεν μου αρέσει να πετάω φαγη­τό και ψωνίζω με απόλυτη ακρίβεια. Στο σπίτι, ο άντρας μου μέχρι να καταλάβει ότι πραγματικά το εννοώ χρειάστηκε πολλά χρόνια. Είναι εντυπωσιασμένος με το πώς διαχειρίζομαι την τροφή, τις ποσότητες, αυτά που μένουν».

Γωνιές στη Γη που θα θέλατε να τα­ξιδέψετε;

«Είναι πολλά τα ταξίδια που θέλω να κά­νω. Μας φρενάρει τώρα ο κορονοϊός, τι να κάνουμε; Το ζει όλη η ανθρωπότητα. Δεν είμαι μόνο εγώ, Πιστεύω ότι μόλις φτιάξουν τα πράγματα θα επιστρέψω σε αυτό που αγαπώ. Θέλω να ταξιδέψω στην Ιαπωνία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία. Να γυρίσω περισσότερο την Αμερική».

Έχετε ιδιαίτερη σχέση με τη θάλασσα;

«Από παιδί. Κολυμπώ από εννέα μηνών. Η θάλασσα με γαληνεύει. Μου δίνει την αίσθηση της απόλυτης ελευθερίας. Ει­δικά όταν έχω και ταχύτητα μέσα στη θάλασσα, για αυτό μου αρέσει και τo windsurf. Η θάλασσα με φέρνει σε επα­φή με τον εαυτό μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved