Απίστευτη αποκάλυψη από ηθοποιό: «Έχω πετάξει μέχρι και άνθρωπο στη θάλασσα»
Showbiz

Απίστευτη αποκάλυψη από ηθοποιό: «Έχω πετάξει μέχρι και άνθρωπο στη θάλασσα»

Βγήκε εκτός εαυτού και το παραδέχεται.

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη πέρασε ο Γιώργος Ματαράγκας, μιλώντας στο "Λοιπόν". Ο γνωστός ηθοποιός θυμήθηκε το πιο ακραίο περιστατικό που έχει κάνει, όταν ξεπέρασε τα όρια και βγήκε εκτός εαυτού.

Ο,τι έχεις δώσει το έχεις πάρει πίσω;

Ναι. Γενικότερα, στη ζωή όλοι θα πικράνουμε κάποιους, όλοι θα πικράνουν, το θέμα είναι να υπάρχουν όρια σε όλα αυτά. Εγώ, καμιά φορά, ξεφεύγω λίγο, αλλά συγκρατούμαι πάντα.

Τι εννοείς λέγοντας «ξεφεύγω»;

Κάποια στιγμή, όταν κάποιος ξεπερνάει τα όρια, τρελαίνομαι, δεν φέρομαι νορμάλ. Συμβαίνει σπάνια, αλλά...

Έχεις ξεπεράσει τα όρια;

Ελάχιστες φορές.

Ποια ήταν η πιο έντονη αντίδρασή σου, που ξεπέρασες τα όρια;

Έχω έντονες αντιδράσεις, όταν κάποιος ξεπερνάει τα όρια, δεν μπορώ να κρατηθώ πια, είτε αυτά είναι στη ζωή, στην καθημερινότητα... Ειδικά στο θέατρο, με συναδέλφους που ξεπερνούν τα όρια, κάποια στιγμή θα εκραγώ. Αυτό έχει γίνει 4-5 φορές σε όλη μου τη ζωή...Έχω πετάξει μέχρι και άνθρωπο στη θάλασσα.

Έχεις φτάσεις να χειροδικήσεις;

Όχι, ποτέ δεν σηκώνω χέρι, είμαι ειρηνικός, ήρεμος και διαλλακτικός στη δουλειά μου, στο σπίτι μου, παντού. Έχω αντιδράσεις…

Πότε η ελευθερία γίνεται ασυδοσία;

Τώρα μπήκες στην εποχή, στον κορονοϊό... Όλο αυτό που συμβαίνει είναι θέμα ατομικής ευθύνης. Αν δεν έχουν μυαλό οι άνθρωποι, να καταλάβουν ότι αυτό μπορεί να το πά­θουν και οι ίδιοι κι ότι πρέπει να προσέχουν... Πέρασα 2,5 μήνες μέσα στο σπίτι, θα τους αφήσω, θα τους πετάξω; Να βγω έξω και να πάω να κολλήσω; Η νεολαία είναι πιο άνετη, έχουν αλλάξει τα πράγματα, δεν είναι όπως ήταν η γενιά μου, στα νιάτα μας, έχουν άλλες σκέψεις κι άλλους τρόπους έκφρασης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved