Σκορδά: Λίγο πριν την πρεμιέρα, στο πλευρό του γιου της στο νέο ξεκίνημά του
Showbiz

Σκορδά: Λίγο πριν την πρεμιέρα, στο πλευρό του γιου της στο νέο ξεκίνημά του

Η Φαίη Σκορδά θα μας καλωσορίζει από την ερχόμενη Δευτέρα στο πλατό του ανανεωμένου Πρωινού της, όμως λίγο πριν, θέλησε να βρίσκεται στο πλευρό του μικρού γιου της, στο νέο του ξεκίνημα. 

Η αγαπημένη πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 επιστρέφει από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 10:00, με στόχο να μας ψυχαγωγεί και να μας ενημερώνει. Η καλύτερη οικοδέσποινα και η ανανεωμένη παρέα που θα την πλαισιώνει θα γίνουν μέρος της καθημερινότητάς μας μέσα από ένα δυναμικό τρίωρο, το οποίο θα έχει όλα όσα αγαπήσαμε, αλλά και πολλές νέες εκπλήξεις.

Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Φαίη θα έχει δίπλα της, για ακόμα μια χρονιά, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ενώ ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Κόνι Μεταξά είναι τα νέα πρόσωπα που συμπληρώνουν την ομάδα. Όλοι μαζί θα σχολιάζουν τα θέματα της ημέρας με ανατρεπτική προσέγγιση, θετική ενέργεια και πολύ χιούμορ.

Φυσικά, η Φαίη Σκορδά βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών με την ομάδα της, όμως, όπως κάθε μητέρα, έτσι και εκείνη, δεν βάζει τίποτα παραπάνω από τα παιδιά της.

Χθες λοιπόν που ο μικρός της γιος έκανε μία νέα αρχή, πολύ σημαντική για τον ίδιο, η Φαίη Σκορδά ήταν στο πλευρό του για να τον εμψυχώσει και φυσικά να στηρίξει την επιλογή του για έναν νέο κόσμο που ανοίγεται μπροστά του.

Ποιος είναι αυτός; Ο Δημήτρης Λιάγκας λοιπόν ξεκίνησε TaekwonDo και η παρουσιάστρια ήταν στο πλευρό του στην πρώτη αυτή επαφή του με το συγκεκριμένο ενδιαφέρον άθλημα.

Μάλιστα, απαθανάτισε τις στιγμές καθώς ο μικρός Δημήτρης είχε φορέσει την ειδική στολή για το άθλημα και τα έλεγε με μία... συναθλήτριά του.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε η ευτυχισμένη μαμά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved