H πρώτη δήλωση της Τζένης Μπαλατσινού μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της!
Showbiz

H πρώτη δήλωση της Τζένης Μπαλατσινού μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της!

Εδώ και λίγο καιρό η ζωή της Τζένης Μπαλατσινού έχει αλλάξει αφού περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια

Όλο αυτό το διάστημα, η όμορφη παρουσιάστρια έχει τηρήσει σιγή ιχθύος, δίνοντας στον σύζυγό της τη χαρά να ανακοινώσει την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της μέσω των social media.

"Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη.
Η οικογένεια μας μεγαλώνει @jennybalatsinou ❤️Είμαστε ευτυχείς,γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη 🙏🏼" έγραψε πριν από δύο εβδομάδες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Υπουργός Υγείας, ανακοινώνοντας με τον πιο όμορφο τρόπο την εγκυμοσύνη της συζύγου του.

Το ζευγάρι γνωρίζει ήδη και το φύλο του μωρού που περιμένει και θα είναι αγόρι, κάτι που ήθελαν πολύ και οι δύο.

Η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία αυτό το διάστημα βρίσκεται στην αγαπημένη της Πάτμο, το προσωπικό της ησυχαστήριο, και απολαμβάνει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, έκανε και την πρώτη της δήλωση για τον ερχομό του μωρού της που με τόση λαχτάρα περιμένει.

«Δώρο Θεού που η οικογένειά μας μεγαλώνει» αρκέστηκε να πει στη Real, αποδεικνύοντας μέσα από αυτές τις λίγες λέξεις πόσο πολύ απολαμβάνει τη γλυκιά αναμονή της μητρότητας, για ακόμα μία φορά μιας και εκείνη έχει ακόμα τρία παιδιά από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Δείτε παρακάτω και τις πρώτες φωτογραφίες της μετά την είδηση της εγκυμοσύνης με φουσκωμένη κοιλίτσα και ριχτά ρούχα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved