Η Βικτώρια Καρύδα ξεσπά: «Οι δολοφόνοι του άνδρα μου δεν θα γλιτώσουν» (pics)
Showbiz

Η Βικτώρια Καρύδα ξεσπά: «Οι δολοφόνοι του άνδρα μου δεν θα γλιτώσουν» (pics)

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή και η Βικτώρια Καρύδα αναζητά τη δικαίωση. 

«Οι δολοφόνοι του άνδρα μου δεν θα γλιτώσουν» δηλώνει στη Real η ίδια, ζώντας ξανά από την αρχή τον εφιάλτη από την πρώτη σειρά των εδράνων του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη» τόνισε η ίδια και συνέχισε: «Παρουσίασαν ένα ψεύτικο άλλοθι μετά από 22 μήνες με σκοπό να παραπλανήσουν το δικαστήριο. Είμαι βέβαιη ότι δεν θα τα καταφέρουν».

Να θυμίσουμε ότι η δολοφονία του επιχειρηματία είχε γίνει ένα βράδυ του Οκτωβρίου του 2018 και κατηγορούμενοι είναι δύο Βούλγαροι τους οποίους είχε αναγνωρίσει η Βικτώρια Καρύδα στο ξεκίνημα της δίκης.

«Με τον σύζυγο μου ήμασταν μαζί 10 χρόνια και είχαμε αποκτήσει δυο παιδάκια. Στην Αυστραλία είχε μάντρα αυτοκινήτων και ασχολούνταν με ακίνητα. Στην Ελλάδα ασχολήθηκε με εταιρία σεκιούριτι. Εγώ δεν ήξερα πολλά πράγματα για τις δουλειές του, εννοώ όχι πολλές λεπτομέρειες. Την ημέρα που έγινε το κακό άνοιξε τη δεύτερη επιχείρησή του» είχε αποκαλύψει τότε, μεταξύ άλλων η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή και πρώην παίκτρια του My Style Rocks η οποία έχει αφοσιωθεί πλέον στην ανατροφή των δύο παιδιών που έχει αποκτήσει με τον επιχειρηματία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved