Τραγουδίστρια γιορτάζει την πρώτη επέτειο γάμου και συγκινεί με το μήνυμά της
Showbiz

Τραγουδίστρια γιορτάζει την πρώτη επέτειο γάμου και συγκινεί με το μήνυμά της

Όχι μόνο γιορτάζει την πρώτη επέτειο του γάμου της αλλά γνωρίζοντας πως είναι και έγκυος στο πρώτο της παιδί, νιώθει την απόλυτη ευτυχία και πληρότητα. 

Αυτά τα δύο συναισθήματα βγάζει άλλωστε και το μήνυμα που ανάρτησε σήμερα η εν λόγω τραγουδίστρια, θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους αυτή τη χαρά της. Τις αδημοσίευτες φωτογραφίες του γάμου της που ανέβασε, συνόδευε το εξής τρυφερό μήνυμά της:

«06. 09. 19 6 pm. Και πέρασε ένας χρόνος από την πιο εκστατική γιορτή!!! Τη γιορτή μας!!! Σαν σήμερα πριν 10 χρόνια γνωριστήκαμε... Περιμέναμε λιγάκι για να είμαστε μαζί αλλά μια χαρά τα καταφέραμε... Μεγαλώνοντας βάλαμε μυαλό. Σχεδόν 8 χρόνια μαζί και τίποτα δεν είναι ίδιο από τότε... Τίποτα δεν είναι βαρετό και τίποτα δεν είναι μίζερο!!!

Αυτή η μέρα θα μου θυμίζει πάντα την πρώτη μας χειραψία... Και πλέον τη μεγάλη γιορτή που πριν ένα χρόνο μοιραστήκαμε με τους αγαπημένους μας...! Πληρότητα, Ευλογία και Ευτυχία... Αυτά είναι τα συναισθήματά μου... και εύχομαι όλοι να έχουν έναν άνθρωπο δίπλα τους που θα τους αγαπάει όχι μόνο με τον δικό τους τρόπο αλλά με τον τρόπο που όλοι λίγο πολύ έχουμε ανάγκη...

Έναν άνθρωπο που θα χαίρεται με τη χαρά σου και θα επιδιώκει την εξέλιξή σου... την ελευθερία σου... Happy 1st Anniversary my One and Only...!!!».

Ο λόγος για την εγκυμονούσα Κρυσταλλία η οποία όχι μόνο δείχνει αλλά και δηλώνει απόλυτα ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή. Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε από την ομορφότερη ημέρα της ζωής της, πριν από ακριβώς έναν χρόνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved