Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν μου χαρίστηκε ποτέ κάτι, ούτε χρωστάω σε κανέναν κάτι»
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν μου χαρίστηκε ποτέ κάτι, ούτε χρωστάω σε κανέναν κάτι»

Η Ιωάννα Μαλέσκου βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΣΚΑΙ, αφού καθημερινά καλησπερίζει τους τηλεθεατές της από το πλατό του Love it.

Η ξανθιά παρουσιάστρια από την Κρήτη διανύει μια μεγάλη περίοδο αλλαγών και μιλά για όλα στο περιοδικό «Τηλέραμα».

Έχεις αμυντική - επιφυλακτική διά­θεση απέναντι στους νέους ανθρώ­πους που γνωρίζεις, και προστα­τεύεις τον εαυτό σου, ή είσαι πιο χαλαρή, και αφήνεις τις καταστά­σεις να σε οδηγήσουν;

«Χαίρομαι να γνωρίζω νέους αν­θρώπους και διαφορετικούς χαρα­κτήρες. Δεν οπλίζω με συγκεκρι­μένη διάθεση ή στάση αντιμετώ­πισης. Άλλωστε, δεν γεννήθηκα χθες, ούτε τώρα βγαίνω από το "κουκούλι" μου για να ανακαλύψω τον κόσμο γύρω μου. Αλίμονο αν ήμουν προκατειλημμένη απέναντι σε νέες γνωριμίες. Τότε θα έπρε­πε να μένω στη "γυάλα" μου και να κοιτάζω από απόσταση ασφα­λείας τους ανθρώπους, θα ήταν οξύμωρο, γιατί εγώ στον κόσμο απευθύνομαι. Επιφυλακτικότητα, έτσι κι αλλιώς, χρειάζεται να έχου­με όλοι για όλους και για όλα, μέ­χρι ο χρόνος να δείξει ποιος είναι τι. Αποφεύγω τις α priori κρίσεις, τις ταμπέλες και τα αυθαίρετα συ­μπεράσματα. Δεν ταιριάζουμε, άλ­λωστε, όλοι με όλους».

Ο περισσότερος κόσμος σε έμαθε από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Έχετε βρεθεί από κοντά; Νιώθεις ότι του «χρωστάς»;
«Τον Νίκο τον αγαπώ πολύ και τον είχα γνωρίσει -πριν γίνουμε και γειτονάκια στην κοινή μας πλέον τηλεοπτική στέγη- σε παράστασή του στην Κρήτη, όπου τον απόλαυσα να ξεδιπλώνει το ταλέντο του. Δεν κατάφερα να βρεθώ ως καλεσμένη στο πλατό του γιατί η ώρα συνέπιπτε με τη δική μου ζωντανή εκπομπή, οπότε ήταν αδύνατον. Τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και περιμένω με χαρά να τον φιλοξενήσω στο “Love it”. Δεν μου αρέσει ο όρος “χρωστώ”. Γενικώς δεν μου χαρίστηκε ποτέ κάτι, ούτε χρωστώ σε κανέναν τίποτα, ούτε και χρήματα (γέλια). Έπειτα, στην τηλεόραση κανείς δεν “χρωστά”. Με αυτή την έννοια, ο Νίκος “οφείλει” υλικό με στιγμές δικές μου και τόσων άλλων προσώπων, που έντυνε τη θεματολογία στην εκπομπή του; Μου “χρωστάει” (γέλια); Δεν πάνε έτσι τα πράγματα και είναι και άκομψη τοποθέτηση», λέει η Ιωάννα Μαλέσκου στο περιοδικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved