Μέλισσες: Όλη αλήθεια για Κίτσου-Γκοτσόπουλο μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι
Showbiz

Μέλισσες: Όλη αλήθεια για Κίτσου-Γκοτσόπουλο μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

Άγριες Μέλισσες: Μπορεί στη σειρά που απόψε (14/9) κάνει πρεμιέρα, η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος να υποδύονται τη Λενιώ και τον Λάμπρο που ερωτεύτηκαν παράφορα ο ένας τον άλλον και μόνο πόνο βίωσαν από αυτή την απαγορευμένη σχέση, όμως τι γίνεται στην πραγματικότητα;

Οι φήμες ότι είναι ζευγάρι φούντωσαν όταν οι δυο τους απαθανατίστηκαν από παπαράτσι το φετινό καλοκαίρι να απολαμβάνουν κοινές διακοπές στη Μύκονο.

Η Μαρία Κίτσου, όμως τι λέει για αυτή τη φημολογούμενη σχέση; Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά προ ημερών, είναι μόνο καλοί συνάδελφοι και έχουν πολύ στενή φιλική σχέση, όμως τίποτα παραπάνω.

«Με τον Δημήτρη είμαστε καταρχάς πολύ καλοί συνάδελφοι. Γνωριστήκαμε στις Άγριες Μέλισσες, κολλήσαμε αμέσως, τον θεωρώ πολύ δικό μου άνθρωπο. Με εμπνέει και η στάση του για τη ζωή και η στάση του για την τέχνη. Είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος, με τρομερή ενέργεια και ευαισθησίες, με ζωντάνια, σου δίνει πολλή δύναμη η συντροφιά μαζί του. Οι ταμπέλες δεν με αφορούν καθόλου. Κρατάμε αυτό, είμαστε πάρα πολύ κοντά, είναι σπάνιο αυτό που έχουμε και είμαστε καλά. Πήγαμε και διακοπές μαζί, κάναμε πάρα πολύ καλή παρέα» είπε η ηθοποιός στην παρουσιάστρια, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τον τηλεοπτικό Λάμπρο.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

Δείτε στην παρακάτω γκάλερι φωτογραφίες από τις διακοπές που πέρασαν μαζί στην Μύκονο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved