Μακρυπούλια: «Η ομορφιά είναι πάντα προτέρημα, αλλά δεν αρκεί από μόνη της»
Showbiz

Μακρυπούλια: «Η ομορφιά είναι πάντα προτέρημα, αλλά δεν αρκεί από μόνη της»

Η Ζέτα Μακρυπούλια θέλει να προστατεύει την  προσωπική ζωή της.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε για το πόσο δύσκολο είναι αυτό, για τα εμπόδια που αντιμετώπισε στο χώρο της υποκριτικής, ενώ ανέφερε αν θα άλλαζε κάτι στην μέχρι τώρα πορεία της.

-Προστατεύετε με κάθε τρόπο την προσωπική σας ζωή. Πόσο δύσκολο είναι αυτό;

«Είναι πολύ, δύσκολο, χωρίς να είναι όμως ακατόρθωτο κι έχει ένα βαρύ τίμημα».

-Είστε, αδιαμφισβήτητα, πολύ όμορφη. Είναι πάντα προνόμιο το χάρισμα αυτό ή έχει και δυσκολίες;

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια. Μετά όμως από τόσα χρόνια στο χώρο, έχει πάψει πια να με απασχολεί. Η ομορφιά είναι πάντα προτέρημα, αλλά δεν αρκεί από μόνη της».

-Όταν περάσατε στο χώρο της υποκριτικής, αντιμετωπίσατε εμπόδια; Πώς τα χειριστήκατε;

«Επειδή έχουν περάσει τόσα χρόνια και τα έχουμε πει όλα αυτά που ανήκουν στο παρελθόν, θα προσεγγίσω την ερώτηση σας με χιουμοριστική διάθεση και θα σας απαντήσω με ένα τραγούδι της Καίτης Γαρμπή: "Περασμένα ξεχασμένα κι όλα καλά"».

-Ποιοι είναι οι σταθμοί στη ζωή σας, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά;

«Καθετί που έχω βιώσει, μικρό ή μεγάλο, μπορεί να χαρακτηριστεί και ως σταθμός. Γιατί, αν δεν έχεις περάσει από ένα σημείο, δεν μπορείς να πας στο επόμενο. Θα ήταν άδικο να μείνω μόνο στο "Παρά πέντε" ή στο "Rouk Zouk", για παράδειγμα, αφού αν δεν είχαν προηγηθεί όλα τα άλλα, δεν θα ήμουν εδώ σήμερα. Για την προσωπική μου ζωή δεν θα αναφερθώ».

- Θα αλλάζατε κάτι στη μέχρι τώρα πορεία σας;

«Όχι βέβαια, γιατί ό,τι ζούμε είναι αυτό για το οποίο είμαστε προορισμένοι, κάτι χρειάζεται να μάθουμε, οπότε δεν υπάρχει τίποτε αρνητικό. Ό,τι μπορεί και ξέρει ο καθένας, τη δεδομένη στιγμή, κάνει», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved