Λαμπερός γάμος με κουμπάρο τον Κώστα Κατσουράνη! (Photos)
Showbiz

Λαμπερός γάμος με κουμπάρο τον Κώστα Κατσουράνη! (Photos)

Στο γραφικό εκκλησάκι του Αγ. Διονυσίου στο Island The Gallery στη Βάρκιζα Αττικής, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ο Ροδίτης επιχειρηματίας Μόσχος Καντής με την καταξιωμένη δικηγόρο στον χώρο των αερομεταφορών, νομική σύμβουλο επί σειρά ετών στην AEGEAN, Κάτια Αβραμίδου

Οι εκλεκτοί 50 προσκεκλημένοι παρακολούθησαν μία παραδοσιακή γαμήλια τελετή στις 18:00 το απόγευμα, και εν συνεχεία ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στον ίδιο χώρο.

Οι γονείς Μαρίνα Αβραμίδου και Γιάννης και Βέρα Καντή ήταν φανερά συγκινημένοι.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν γνωστοί επιχειρηματίες της Αθήνας και της Ρόδου, στελέχη της εταιρίας, ενώ εντυπωσίασαν με την παρουσία τους αστέρια του εθνικού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου, φίλοι του ζευγαριού.

Οι κουμπάροι ήταν η Όλγα Καραβερβέρη, ο Κώστας Κατσουράνης, ο Μανώλης Παναγιωτάς και ο Γιώργος Δοντάς.

Το μουσικό σχήμα Emmanuel & Kate διασκέδασαν σε live performance τους παρευρισκόμενους κατά τη διάρκεια του wedding party (υπό τους περιορισμούς του ωραρίου λόγω μέτρων κατά του Covid) σε ρυθμούς dancing 80s και 90s, ενώ τραγούδησαν στο ζευγάρι στον πρώτο τους χορό το γνωστό Shallow.

Ο χώρος ήταν διακοσμημένος σε τόνους λευκούς με πινελιές μπλε σκούρο.

Το νυφικό ήταν γνωστού οίκου σε πριγκηπικό στυλ και όλο μετάξι.

Την παράσταση έκλεψαν τα χειροποίητα παραδοσιακά γλυκά στο τραπέζι των ευχών που είχε επιμεληθεί ειδικά για την ημέρα αυτή η μητέρα του γαμπρού.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved