Αυτό που δεν γνωρίζαμε για την Όλγα Μαλέα (pics)
Showbiz

Αυτό που δεν γνωρίζαμε για την Όλγα Μαλέα (pics)

Η Όλγα Μαλέα μιλά για τα όνειρα και τα σχέδια που είχε αρκετά χρόνια πριν.

Η Όλγα Μαλέα, σε μια σπάνια εξομολόγηση, αναφέρεται στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, αλλά και στα σχέδια τα οποία έκανε για τη ζωή της, ως έφηβη.

Παρότι από ένα σημείο και μετά η σκηνοθεσία έγινε μονόδρομος, η ιστορία είχε πολύ διαφο­ρετική αρχή. «Ως έφηβη πήγαινα πολύ σινεμά, αλλά δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό να ασχοληθώ με αυτό επαγγελματικά.

Μεγά­λωσα σε μια αστική οικογένεια με γιατρούς και δικηγόρους και η πορεία μου έμοιαζε προδια­γεγραμμένη, μου πήρε χρόνια να σκεφτώ ότι θα μπορούσα να γίνω σκηνοθέτης. Σπουδάζοντας Ψυχολογία στο Γέιλ, σε ένα περιβάλλον με ελευθεριότητα πνεύματος όπου όλα ήταν επι­τρεπτά, άρχισα να σκέφτομαι μήπως θα μπο­ρούσα κι εγώ να το δοκιμάσω». Ετος 1997 πλέον, και οι γιγαντοαφίσες στη συμβολή Κη­φισίας και Αλεξάνδρας, όπως και οι στάσεις λεωφορείων ενημέρωναν για τον «Οργασμό της αγελάδας». Πρεμιέρα στον κινηματογράφο «Αστρον», μια μεγάλη ικανοποίηση για την Ολγα Μαλέα που έβλεπε τον εαυτό της να μοι­ράζεται με τον κόσμο, με πρωτόγνωρη επιτυχία, την αγωνία της για το πώς αισθάνονται τα κορί­τσια την πρώτη τους φορά και τη μυθολογία περί αυτού. Σήμερα εξακολουθεί να υποστηρί­ζει ότι ο οργασμός της αγελάδας είναι αυτός που ενεργοποιεί τον ταύρο και τον κάνει να τη θέλει. «Επίσης, εξακολουθώ να πιστεύω ότι η σεξου­αλικότητα των γυναικών παραμένει ταμπού και μυστήριο σε μια κοινωνία όπου η γυναίκα πα­ρουσιάζεται ως αντικείμενο του πόθου και όχι ως υποκείμενο της επιθυμίας», λέει η ίδια.

Πηγή:Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved