Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ένας χρόνος από τον θάνατο του αξέχαστου καλλιτέχνη
Showbiz

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Ένας χρόνος από τον θάνατο του αξέχαστου καλλιτέχνη

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών, σαν σήμερα (9/9), πριν από έναν χρόνο.

Μέσα από τις μελωδίες του οι οποίες παραμένουν ζωντανές στο πέρασμα του χρόνου, συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα θα θυμούνται για πάντα τον ξεχωριστό καλλιτέχνη.

Ο πάντα χαμογελαστός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Ήταν 9 Σεπτεμβρίου του 2019, όταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από τη ζωή, καθώς τον πρόδωσε η καρδιά του σε ηλικία 63 ετών και η είδηση του θανάτου του είχε σοκάρει το Πανελλήνιο.

Ο τραγουδοποιός έκανε διακοπές στο εξοχικό σπίτι του στο Πήλιο, ενώ μάλιστα στις 6 Σεπτεμβρίου είχε δώσει στον Βόλο την τελευταία του συναυλία μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου.

Η είδηση του θανάτου έγινε γνωστή λίγες ώρες μετά, ξαφνιάζοντας αρκετούς από τους θαυμαστές του οι οποίοι μερικά εικοσιτετράωρα πριν, είχαν παρακολουθήσει τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα επί σκηνής.

Η τελευταία του συναυλία ήταν αυτή με τον Νίκο Πορτοκάλογλου.

Η κηδεία του έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου 2019.

Με δάκρυα στα μάτια, όλοι «λύγισαν» όταν είδαν τη σορό του να κατευθύνεται στην τελευταία του κατοικία στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Συντετριμμένες ακολουθούσαν η σύζυγός του Ελένη και η κόρη του Μαρία-Κλάρα, υποβασταζόμενη από τον Διονύση Τσακνή ο οποίος έκλαιγε γοερά καθώς όδευαν προς την τελευταία κατοικία του.

Οι δύο γυναίκες της ζωής του θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν φορώντας λευκές και όχι μαύρες μπλούζες όπως συνηθίζεται, γεγονός που πραγματικά συγκίνησε τους περισσότερους.

Για αρκετά μάλιστα εικοσιτετράωρα, αρκετοί καλλιτέχνες δεν μπορούσαν να πιστέψουν την απώλειά του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Βαρύ πένθος και για τον Νίκο Πορτοκάλογλου, με τον οποίο συνδέονταν με μια φιλία αρκετών ετών αλλά και πολλές αξέχαστες συνεργασίες.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δεν πρόκειται να ξεχαστεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved