Αποκλειστικό: Ζουγανέλης για Μαχαιρίτσα:«Η ψυχή μου πονάει, κλαίω έναν χρόνο»
Showbiz

Αποκλειστικό: Ζουγανέλης για Μαχαιρίτσα:«Η ψυχή μου πονάει, κλαίω έναν χρόνο»

Ένας χρόνος πέρασε από τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ένα χρόνο τώρα κλαίει μέσα του και ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών, σαν σήμερα (9/9), πριν από έναν χρόνο και ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στο Πανελλήνιο.

Μέσα από τις μελωδίες του οι οποίες παραμένουν ζωντανές στο πέρασμα του χρόνου, συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές, θα θυμούνται για πάντα τον ξεχωριστό καλλιτέχνη.

Αξέχαστος θα μείνει για πάντα και στον Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος ραγίζει καρδιές με τα όσα λέει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr.

«Πέρασε ένας χρόνος έντασης γιατί η απουσία έγινε τόσο πολύ αισθητή.

Ο αγαπημένος μου φίλος και συνεργάτης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, είχε όλο το χρόνο αυτό τρομερή παρουσία στην καθημερινότητά μου, εν τη απουσία του. Η παρουσία του τώρα ήταν ισχυρότερη.

Ήταν ένας άνθρωπος που όλα τα αντιμετώπιζε με χαμόγελο. Ακόμα κι όταν ήταν θυμωμένος, ο θυμός του ήταν αληθινός και είχε δίκιο.

Μου λείπει το χαμόγελό του, η συνύπαρξη, η επικοινωνία μας, τα τηλεφωνήματά μας», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης στο gossip-tv.gr και συνέχισε:

«Ένας χρόνος τώρα και η ψυχή μου πονάει. Έκλαιγα μέσα μου κάθε βράδυ, χωρίς όμως δάκρυα, η ψυχή μου πονούσε».

Λίγο μετά συνέχισε λέγοντας:

«Συναντιέμαι με την οικογένειά του γιατί είμαστε φίλοι. Ο Λαυρέντης είναι αναντικατάστατος όπως και κάθε ανθρώπινη μορφή. Ο Λαυρέντης δεν ισοπεδωνόταν με τίποτα. Σεμνός, με καλλιτεχνικό εκτόπισμα. Ήταν η ίδια η ζωή. Κι εμείς είμαστε αυτό που θυμόμαστε.

Σήμερα, είναι και η συναυλία για τον Λαυρέντη. Θα ανέβω κι εγώ στη σκηνή και θα ερμηνεύσω "Το φλασάκι", που η μουσική είναι του Λαυρέντη και οι στίχοι του Σάκη Μπουλά».

Να θυμίσουμε πως σήμερα (9/9) στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Διονύσης Τσακνής θα μοιραστούν με το κοινό στιγμές από την κοινή τους διαδρομή στη μουσική αλλά και τραγούδια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που όλοι αγαπήσαμε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved