Συγκλονίζει ο Παπαδάκης:«Σαν σήμερα έχασα έναν προσωπικό φίλο. Αχ, ρε Λαυρέντη»
Showbiz

Συγκλονίζει ο Παπαδάκης:«Σαν σήμερα έχασα έναν προσωπικό φίλο. Αχ, ρε Λαυρέντη»

Ο Γιώργος Παπαδάκης στην έναρξη της εκπομπής, Καλημέρα Ελλάδα μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που σήμερα συμπληρώνει ένα χρόνο από το θάνατό του.

Τα ξημερώματα της 9ης Σεπτεμβρίου του 2019 ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας υπέστη καρδιακή ανακοπή στον ύπνο του κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο ήταν ήδη νεκρός. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του και ο θάνατος του μουσικοσυνθέτη σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο.

Σήμερα, λοιπόν ο Γιώργος Παπαδάκης τόνισε: «Σαν σήμερα αιφνιδιαστήκαμε γιατί χάσαμε κι εγώ έχασα έναν προσωπικό μου φίλο, έναν μεγάλο καλλιτέχνη που θα τραγουδάμε τα τραγούδια του, τις δημιουργίες του για πολλά χρόνια… Αχ, ρε Λαυρέντη πριν από ένα χρόνο αιφνιδιαστήκαμε όλοι όταν ακούσαμε ότι η καρδιά του Λαυρέντη δεν άντεξε, αλλά αντέχει η δημιουργία σου Λαυρέντη…»!

Δείτε τα συγκινητικά λόγια του Γιώργου Παπαδάκη για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που συμπλήρωσε ένα χρόνο από το θάνατο του σπουδαίου καλλιτέχνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved