Σαν παραμύθι! Έρωτας στο Λονδίνο για γνωστή Ελληνίδα (pics)
Showbiz

Σαν παραμύθι! Έρωτας στο Λονδίνο για γνωστή Ελληνίδα (pics)

Είναι μαζί κι ερωτευμένοι. Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους;

Είναι διακεκριμένη στο χώρο της, εξακολουθεί να κρατά χαμηλό προφίλ και αυτές είναι όλες οι λεπτομέρειες για τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα designer Μαίρη Κα­τράντζου έχει βρει τον έρωτα της ζωής της και τη γαλήνη της ψυχής της στην αγκαλιά του διακεκριμένου καθηγητή Νευρολογίας Μάριου Πολίτη. Το ζευγάρι, που ζει μόνιμα στο Λονδίνο, επισκέφθηκε την Ελ­λάδα για διακοπές, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα λό­γω της πανδημίας του καθηγητή ερευνητή στη γηραιά Αλβιώνα. Παρά τη μεγάλη δημοσιότητα λόγω της διεθνούς καριέρας της συντρόφου του, ο low profile καθηγητής έχει κατορθώσει να είναι «αόρατος», αποφεύγοντας τη δημοσιότητα και τα κοσμικά φλας.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί σχεδόν 18 χρόνια, από την εποχή των μαθητικών τους χρόνων, είναι συνομήλικοι και συνοδοιπόροι στη ζωή, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο τόσο στις επιτυχίες όσο και στις δύσκολες στιγμές. Αν και μεγαλωμένη σε μία επιχειρηματική οικογένεια με πολλή αγάπη, η Μαίρη Κατρά­ντζου είχε την τύχη, εκτός από την επαγγελματική της επιτυχία, να γνωρίσει τον γιατρό σύντροφό της, που είναι στην κυριολεξία το άλλο της μισό. Ο καθηγητής Μάριος Πολίτης αποφοίτησε από την Ια­τρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθη­νών και πήρε το διδακτορικό του στην κλινι­κή νευροεπιστήμη από το Imperial college του Λονδίνου.

Σήμερα διευθύνει την Ομάδα Απεικόνισης της Νευροεκφύλισης στο Κολέγιο King’s και η ερευνά του εστιά­ζει στη χρήση διάφορων απεικονιστικών τεχνικών για τη μελέτη της αιτιολογίας και της παθοφυσιολογίας των νευροεκφυλιστικών διαταραχών. Είναι μέλος της Ευρωπαϊ­κής Ακαδημίας Νευρολογίας και του βρετανικού Βασιλι­κού Κολεγίου Ιατρών, έχοντας στο ενεργητικό του πολ­λές δημοσιεύσεις και διακρίσεις, μεταξύ των οποίων το βραβείο John Stolk της Αμερικανικής Ακαδημίας Νευρο­λογίας ίο 2017.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved