Μενεγάκη: Οι μέρες και οι νύχτες μετά το τέλος της εκπομπής της μέσα από φώτο
Showbiz

Μενεγάκη: Οι μέρες και οι νύχτες μετά το τέλος της εκπομπής της μέσα από φώτο

Η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της και την ανακοίνωσή της ότι την επόμενη σεζόν θα μείνει εκτός τηλεόρασης, απόλαυσε ένα ξεχωριστό καλοκαίρι με την οικογένειά της.

Μπορεί να μην έκανε ένα μεγάλο tour στα ελληνικά νησιά, όπως συνήθιζε τα προηγούμενα χρόνια, λόγω κορονοϊού, όμως απόλαυσε μοναδικές στιγμές με τα παιδιά της, τον Μάκη Παντζόπουλο, τον αδερφό της, Θοδωρή, τη μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου και τα πεθερικά της στα Άχλα της Άνδρου. Βέβαια δεν έλειψαν και οι εξορμήσεις σε νησιά, όπως η Νάξος και η Κάρυστος, εκεί όπου έχει εξοχικό η μητέρα της.

Η Ελένη πέρασε δύο γεμάτους μήνες ξεγνοιασιάς και μόνο δύο φορές αναγκάστηκε να αφήσει την οικογένειά της προκειμένου να επιστρέψει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους μιας και είχε φωτογράφιση και διαφημιστικό γύρισμα για γνωστή εταιρεία καλλυντικών.

Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που Σεπτέμβρη μήνα είναι ανέμελη μιας και τα προηγούμενα χρόνια δούλευε αυτό το μήνα πυρετωδώς για την πρεμιέρα της εκπομπής της, που έβγαινε πάντα στις αρχές Οκτωβρίου! Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει αυτές τις μέρες στην Αθήνα αφού τα παιδιά της θα ξεκινήσουν στις 14 Σεπτεμβρίου το σχολείο και όπως είχε ένα διαφορετικό καλοκαίρι, θα έχει και ένα ξεκούραστο χειμώνα μακριά από φώτα και κάμερες!

Δείτε στην gallery που ακολουθεί το φωτογραφικό άλμπουμ της Ελένης από αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι για εκείνη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved