Αγγελική: Η Δήμητρα Σιγάλα μιλά για το ρόλο της στη σειρά (pics)
Showbiz

Αγγελική: Η Δήμητρα Σιγάλα μιλά για το ρόλο της στη σειρά (pics)

Η Δήμητρα Σιγάλα επέστρεψε στη μικρή οθόνη και αποκαλύπτει τα πάντα για το νέο της ρόλο.

Η Αγγελική είναι η νέα δραματική σειρά του Alpha, η οποία ξεχώρισε από το πρώτο τρέιλερ, τόσο για το καστ των ηθοποιών, όσο και για το ανατρεπτικό σενάριο.

Η ηθοποιός, Δήμητρα Σιγάλα μίλησε στο TV24 για το ρόλο της ως «Σοφία».

O σύζυγος της είναι ο Παύλος που υποδύεται ο Ιωάννης Παπαζήσης, με τον οποίο συνεργαστήκατε και στο «Κόκκινο ποτάμι». Πώς είναι η συνεργασία σας;

«Είναι πολύ ωραία η αίσθηση, καθώς έχουμε δουλέψει σε άλλες δυο σειρές μαζί. Αυτή η οικειότητα βοηθάει στον φακό. Εχουμε καλή χημεία και αυτό βο­ηθάει πολύ στους ρόλους μας. Είναι και εξαιρετικός συνάδελφος έτσι και αλ­λιώς. Υπάρχει απόλυτη συνεργασία. Συζητάμε κάθε σκηνή και βάζουμε τον ίδιο στόχο».

Θεωρείτε πως η «Αγγελική» είναι μια σειρά που θα τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού;

«Είναι μια πολύ όμορφη και προσεγ­μένη δουλειά. Ολα διαδραματίζονται στη Θήβα. Εκεί τοποθετείται όλη η ιστο­ρία της οικογένειας. Οι χώροι που έχουν βρει είναι πολύ εντυπωσιακοί, βοηθούν και τα άλογα σε αυτό. Πέρα από τις ερμη­νείες, λοιπόν, και το αισθητικό απο­τέλεσμα θα είναι εξίσου ξεχω­ριστό».

Ξεχωρίζετε την ηρωίδα σας για κάποιον λόγο;

«Την ξεχωρίζω για τις ευαισθησίες της με τις οποίες ταυτίζομαι και εγώ. Μέσα από αυτή την ερμηνεία μπορώ να βγάλω περισσότε­ρες ευαισθησίες και προβληματισμούς γυναικών γύρω μου. Θεωρώ ότι με τη Σοφία θα ταυτιστεί μεγάλο μέρος των τηλεθεατριών που έχουν οικογένεια, αλλά αντιμετωπίζει προβλήματα με τον άντρα της. Τίθενται ερω­τήματα για το τι κάνει μια γυναίκα που έχει οικογένεια όταν παρουσιαστούν προβλήματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved