Ρέβη - Τότσικας: Τα δίδυμά τους έχουν γενέθλια – Οι μαγικές φωτό στο Instagram
Showbiz

Ρέβη - Τότσικας: Τα δίδυμά τους έχουν γενέθλια – Οι μαγικές φωτό στο Instagram

Γενέθλια έχουν τα δίδυμα της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα.

Η ευτυχισμένη μαμά από νωρίς το πρωί θέλησε να μοιραστεί με τους followers της τις τρυφερές ευχές της και μια σειρά από μαγικές φωτογραφίες των 5χρονων παιδιών της, της Ειρήνης και του Άγγελου.

«Στα πρώτα προβλήματα, έφτασα στο σημείο να πάω στον γιατρό μου και να του πω να διακόψουμε την εγκυμοσύνη μου. Του είχα πει ότι δεν μπορώ να το ζήσω αυτό από την 20η εβδομάδα […] Αισθανόμουν τρόμο, όχι φόβο. Μετά την πρώτη σοβαρή αποκόλληση αισθάνθηκα τρόμο και τρομερή απογοήτευση, που δεν μπορώ να σας την περιγράψω με λόγια. Ο γιατρός μου ήταν ο άνθρωπος που με έπεισε να προχωρήσω», είχε πει η ίδια για τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

«Αγαπες μας χρόνια σας πολλααααααα❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Ειρήνη -Άγγελος 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏», ήταν το πρώτο της μήνυμα και λίγο αργότερα ευχήθηκε στο κάθε ένα ξεχωριστά ποστάροντας τις πιο ωραίες τους φωτογραφίες.


«Είναι ο Άγγελος μας και είναι υπεροχος ! Χρόνια πολλά στα θαύματα μας! 5 και θα σώσουμε τον κοσμοοοοοο Άγγελε . Σε λατρευω ❤️❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏🙏🙏», έγραψε για τον Άγγελο της ενώ για την Ειρήνη της έγραψε:

«Είναι η Ειρήνη μας και είναι υπεροχη !!!! Χρόνια πολλά στα θαύματα μας 🙏❤️5 και δεν φοβόμαστε τίποτα 👯‍♂‍👯‍♂‍👯‍♂‍👯‍♂‍👯‍♂‍👯‍♂‍👯‍♂‍👯‍♂‍👯‍♂‍».

Δες τις φωτό που η ίδια ανέβασε στο Instgaram της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved