Κατερίνα Παναγοπούλου: Η στιγμή που λύγισε on air - «Δάκρυσα όταν…»
Showbiz

Κατερίνα Παναγοπούλου: Η στιγμή που λύγισε on air - «Δάκρυσα όταν…»

Η Κατερίνα Παναγοπούλου μιλά για τη στιγμή που δεν θα ξεχάσει.

Στο δυναμικό του MEGA ανήκει και επισήμως, η Κατερίνα Παναγοπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος αποχώρησε από το STAR έπειτα από αρκετά χρόνια συνεργασίας.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου μίλησε στην εφημερίδα Secret για τη μεγάλη αλλαγή στα επαγγελματικά της.

Ποια θα είναι τα καθήκοντα σου;

Θα λέω το κεντρικό δελτίο ειδήσεων 3 φορές την εβδομάδα. Παρασκευή, Σάββατο και Κυ­ριακή και αργότερα συζητάμε για την παρου­σίαση μίας ενημερωτικής εκπομπής.

Ησουν στο STAR από το 2013. Ηταν δύ­σκολη η απόφαση να φύγεις;

Για τον δικό μου χαρακτήρα, καθώς δένομαι ασύλληπτα με ανθρώπους, δουλειές και κα­ταστάσεις, ήταν μια πολύ δύσκολη απόφα­ση. Και θα ευχαριστώ πάντα το STAR που μου έδωσε μία ευκαιρία την οποία δύσκολα δί­νει κανείς σε έναν νέο δημοσιογράφο, να του εμπιστευτεί τόσο γρήγορα το κεντρικό δελ­τίο. Στο τελευταίο μου δελτίο, μετά την αποφώνηση, όταν είπα «καλή αντάμωση» δάκρυ­σα όταν είδα τους συναδέλφους να έρχονται καταπάνω μου, να με αγκαλιάζουν και να με αποχαιρετούν τόσο γλυκά. Είμαι ασυνήθιστα ευαίσθητη για αυτόν τον χώρο, που θέλει πιο σκληρούς χαρακτήρες. Το καλό βέβαια ήταν ότι όλα έγιναν σταδιακά. Εφυγα δέκα ημέρες αφότου είχε ανακοινωθεί η μεταγραφή στο ΜΕGΑ και παρ' όλα αυτά συνέχιζα να λέω το κεντρικό δελτίο μέχρι και τις 31/8. Ετσι, είχα την ευκαιρία να αποχαιρετήσω όλο τον κόσμο στο STAR, να γελάσουμε, να συγκινη­θούμε, να μου φέρουν οι συνάδελφοι τούρ­τα αποχαιρετισμού, όλα να γίνουν ήπια και γλυκά.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved