Κατερίνα Παναγοπούλου: Τα ευτράπελα στην καριέρα της και οι δυσκολίες που βίωσε
Showbiz

Κατερίνα Παναγοπούλου: Τα ευτράπελα στην καριέρα της και οι δυσκολίες που βίωσε

Η Κατερίνα Παναγοπούλου πέρασε σε αποκαλύψεις για την επαγγελματική της ζωή πριν τα δελτία ειδήσεων.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου τα τελευταία χρόνια έχει ξεχωρίσει από την παρουσίαση δελτίων, ωστόσο η ίδια μετρά αρκετά χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας, αφού είχε για μεγάλο χρονικό διάστημα είχε εργαστεί ως οικονομική συντάκρια.

Εκτός από παρουσιάστρια, ήσουν πολλά χρόνια συντάκτρια του οικονομικού ρε­πορτάζ, θυμάσαι κάποια περίοδο πολύ δύσκολη;

Θα θυμάμαι για πάντα τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Τα ατελείωτα ξενύχτια, που μας έβρισκαν μέχρι το άλλο πρωί να περιμέ­νουμε την ανακοίνωση αποφάσεων που ξέ­ραμε ότι θα άλλαζαν τις ζωές όλων μας. Και βέβαια όταν η προηγούμενη κυβέρνηση απο­φάσισε οι διαπραγματεύσεις να μη γίνονται στα υπουργεία, αλλά στο «Χίλτον», θα θυμά­μαι για πάντα τον σουρεαλισμό να είμαστε ξαπλωμένοι στους καναπέδες του λόμπι του ξενοδοχείου όλη νύχτα καμιά 15αριά οικονομικοί συντάκτες και να περνούν από δίπλα μας τουρίστες, καμαριέρες, ένοικοι του ξενοδοχείου με μπουρνούζια, που πήγαιναν προς το σπα και να μας κοιτούν έκπληκτοι. Το όλο θέαμα ήταν πραγματικά σουρεαλιστικό. Κά­ποιοι τουρίστες ζητούσαν από υπουργούς να φωτογραφηθούν μαζί τους, οπότε, εκεί έπε­φτε και γέλιο.

Εχει συμβεί κάποιο ευτράπελο την ώρα του δελτίου;

Πώς το διαχειρίστηκες; Εχει τύχει να πιω νερό και να πνιγώ άσχη­μα, με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να λέω το οn μου και μετά να βήχω καθ' όλη τη διάρ­κεια του βίντεο και ξανά στο επόμενο οn και ξανά και ξανά. Εχει τύχει να κλείσει το autocue να πέφτουν γραμμές, να κόβονται συν­δέσεις, γενικά ό,τι μπορεί να πάει στραβά σε ένα δελτίο μου έχει συμβεί. Το διαχειρίζομαι με ψυχραιμία, γιατί είναι το μόνο που μπο­ρείς να κάνεις εκείνη τη στιγμή!

Ποια γυναίκα, Ελληνίδα ή ξένη, είναι το πρότυπο σου και γιατί;

Θεωρώ πως ο κάθε άνθρωπος, ακόμα κι αν θαύμασε ή εμπνεύστηκε από τη δουλειά κά­ποιου, πρέπει να διαγράφει τη δική του πο­ρεία και να μην έχει πρότυπα. Επίσης δεν μου αρέσει να ετεροπροσδιορίζομαι από κάποιον, όσο κι αν την/τον θαυμάζω.

Πιτσιρίκα τι ήθελες να γίνεις;

Αδιαπραγμάτευτα δημοσιογράφος... Από την Στ' Δημοτικού ήξερα ότι μια μέρα θα κάνω αυτό που κάνω τώρα...

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved