Ντίνα Νικολάου: «Δεν έμεινα στην τηλεόραση για να βγάλω χρήματα»
Showbiz

Ντίνα Νικολάου: «Δεν έμεινα στην τηλεόραση για να βγάλω χρήματα»

H Ντίνα Νικολάου πριν από λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα στο MEGA με την εκπομπή της «Dina’s Bakery».

Η καταξιωμένη σεφ σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν έχει βγάλει χρήματα από τη μικρή οθόνη και για τα προσόντα που πρέπει να έχει ένας τηλεοπτικός μάγειρας.

Βγάλατε χρήματα από την τηλεόραση;

«Φυσικά και όχι, αλλά δεν έμεινα στην τηλεόραση για να βγάλω χρήματα. Κατάλαβα από την πρώτη χρονιά μου, εδώ και 15 χρόνια, ότι η τηλεόραση είναι απαιτητική, ζητάει συνεχώς, κι αν δεν είσαι ώριμος στη σχέση που θα αναπτύξεις μαζί της, μπορεί να σε καταπιεί. Ατέλειωτες ώρες δουλειάς, άγχος απόρριψης, ελάχιστα χρήματα και συνεχής αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης, θα μου πείτε, γιατί λοιπόν μένετε στην τηλεόραση; Και θα σας απαντήσω όπως όλοι όσοι κάνουν τηλεόραση! Γιατί είναι ένα μαγικό μέσο επικοινωνίας, που με βάζει στα σπίτια των ανθρώπων, και αυτό με εξιτάρει και θέλω να τους κατακτήσω».

Ο τηλεοπτικός μάγειρας είναι κατά κανόνα ένας καλός μάγειρας;

«Ο τηλεοπτικός μάγειρας καλείται να είναι κατανοητός, επικοινωνιακός και να έχει καλή σχέση με τον φακό. Μπορεί να μην είναι επαγγελματίας μάγειρας και να μην έχει δει ποτέ του επαγγελματική κουζίνα. Πολλά τα παραδείγματα και στην ελληνική αλλά και στις τηλεοράσεις άλλων χωρών, όπου ίοοα1 ο!θ99βΓ5< δημοσιογράφοι γεύσης, ηθοποιοί ή ακόμα και νοικοκυρές ταυτίζονται με τον ρόλο του τηλεοπτικού μάγειρα και τα καταφέρνουν μια χαρά».

Ποια άλλο προσόντα, κατά τη γνώμη σας, πρέπει να έχει ένας τηλεοπτικός μάγειρας;

«Να είναι ευφυής και να προσαρμόζεται ανάλογα με το κοινό του. Να μιλάει σωστά τη γλώσσα παρουσίασης του προγράμματος. Να έχει γνώσεις διατροφής και γαστρονομίας. Να γνωρίζει την καλή πρώτη ύλη και να μπορεί να τη σέβεται στις τεχνικές μαγειρικής που χρησιμοποιεί. Να έχει γνώσεις γενικές και παιδεία. Κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να υπάρχει μια σχολή που να ετοιμάζει σωστούς τηλεοπτικούς μάγειρες», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved